RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Oslo 20140505. Statsminister Erna Solberg under pressekonferansen i Oslo mandag i forbindelse med Høyres landsmøte. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Oslo 20140505. Statsminister Erna Solberg under pressekonferansen i Oslo mandag i forbindelse med Høyres landsmøte. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad (Scanpix)

- Nå skal vi ikke bli selvtilfredse

Sist oppdatert:

Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg sier partiet har lært av tidligere feil og nå skal klare å holde på oppslutningen de har oppnådd de siste årene.

– Nå skal vi ikke bli selvtilfredse. Vi vet at det krever kontinuerlig utvikling og arbeid for å holde på oppslutningen, sier Solberg mandag under en pressekonferansen i forkant av partiets landsmøte i helgen.

- Det er historisk

Partilederen kaller det kommende landsmøtet historisk.

– Det er historisk fordi det er ni år siden sist Høyre satt i regjering og 23 år siden Høyre ledet regjeringen. 54 prosent av landes kommuner er også Høyre-ledet, det betyr at Høyre aldri tidligere har hatt så mye innflytelse på den politiske utviklingen, sier Solberg.

– Det kunne forledet oss til å bare feire, men det har vi ikke tid til. Vi har masse arbeid å gjøre, sier Solberg.

Les også:Solberg håper å se Northug på ski igjen

Oslo 20140505. Statsminister Erna Solberg og Høyres generalsekretær Lars Arne Ryssdal under pressekonferansen mandag i forbindelse med Høyres landsmøte. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere