RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HADIA OM FRP-REKLAME: Frp søkte muslimsk kvinne til reklamefilm. Hadia Tajik spurte om hun kunne være aktuell.
HADIA OM FRP-REKLAME: Frp søkte muslimsk kvinne til reklamefilm. Hadia Tajik spurte om hun kunne være aktuell. Foto: Erik Johansen (NTB scanpix)

Hadia tilbød seg til Frp-reklame

Sist oppdatert:
Frp søkte muslimsk kvinne til reklamefilm. Hadia Tajik meldte sin interesse.

Frp lager en reklamevideo som skal handle om at partiet vil forby burka og nikab i det offentlige rom. I den anledning søkte de etter en muslimsk kvinne i alderen 30 - 45 år.

I søketeksten skriver partiet at «Scenene man skal være med i er i en butikk, hvor man skal være kunde, Ingen replikker».

Dersom Hadia Tajik ønsker å debattere dette i en film med Frp er hun hjertelig velkommen til det

Fredag ettermiddag - riktignok etter at produksjonen var i gang - la Arbeiderpartiets nestleder ut følgende Twitter-melding som kommentar til annonsen:

«Hei ! Eg er ledig. Pengene vert donert til antirasistisk arbeid. Me kan ta det etter sundag - då er d Eid. Men eg vil ha replikker :D»

- Å forby kvinneundertrykkende maskering i det offentlige rom er en viktig politisk sak for oss. Folk flest liker å vite hvem de møter og snakker med. Dersom Hadia Tajik ønsker å debattere dette i en film med Frp er hun hjertelig velkommen til det, sier markedssjef Helge Fossum i Frp.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere