RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Berit Almendingen/TV 2 Nettavisen

Jens føler ingen lettelse

- Hvis antallet omkomne er i nærheten av antallet savnede står vi fortsatt overfor den største katastofen i fredstid, sier Ap-leder Jens Stoltenberg.
Sist oppdatert:

- Det har hele tiden vært stor usikkerhet om de ulike listene over savnede og ukjente, så det var mange som fryktet at listen skulle være enda lengre. Men hvis antallet omkomne viser seg å komme opp mot 290 så er dette en stor tragedie. Jeg håper listen skal bli kortere, sier Stoltenberg til TV 2 Nettavisen.

Fryktet tusen døde
Statsminister Kjell Magne Bondevik har tidligere gitt uttrykk for at over ett tusen nordmenn kan ha omkommet i katastrofen i Sørøst-Asia. Men Stoltenberg føler ingen lettelse over at savnet-listen er mange hundre navn kortere enn tidligere varslet.

- Det er tragisk for det enkelte mennesket som er rammet, uavhengig av andre på listen, sier han.

- Hvordan reagerte du da du så listen med navnene?

- Jeg var forberedt på at det ville være mange navn. Det har vært klart i mange dager. Listen bekrefter derfor at mange nordmenn er rammet, og at dette er en stor tragedie, sier Aps Jens Stoltenberg.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere