RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Per Sandberg bruker Kåre Willochs karakteristikk om sentrumspartiene fra 80-tallet i sin oppsummering av Høyres og Frps samarbeid med de to støttepartiene.
Per Sandberg bruker Kåre Willochs karakteristikk om sentrumspartiene fra 80-tallet i sin oppsummering av Høyres og Frps samarbeid med de to støttepartiene. Foto: Audun Braastad (NTB Scanpix)

Sandberg: – Påfører skattebetalerne milliarder i unødvendige utgifter

Frp-nestleder Per Sandberg regjeringens støttepartier Venstre og KrF koster skattebetalerne flere milliarder kroner i unødvendige utgifter.

I Dagbladet mandag bruker Sandberg Kåre Willochs karakteristikk om sentrumspartiene fra 80-tallet i sin oppsummering av Høyres og Frps samarbeid med de to støttepartiene.

– De er utgiftspartier som påfører skattebetalerne milliarder i unødvendige utgifter. Bistandspolitikken, innvandring, klima og ikke minst elektrifiseringen av Utsira skyldes Venstre og KrF. Bortkastede penger, sier Sandberg til avisen.

– Venstre og KrF er museumsvoktere av norsk forvaltning, sier han.

Sandberg som selv var en av pådriverne for å få med både Venstre og Kristelig Folkeparti i regjeringen, innrømmer i dag at han er usikker på om det hadde vært en god løsning.

I sin oppsummering skryter Frp-nestlederen av partiets egne statsråder, men er svært kritisk til sin egen stortingsgruppe og mener de snart må begynne å «levere varene».

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere