RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV lover miljøbombe

Sist oppdatert:
SV varsler en stor miljøoverraskelse i regjeringserklæringen som legges frem klokken 16.

Under partiets sentralstyremøte torsdag sier SVs pressesjef, Roger Pedersen, at SV har fått gjennomslag for en viktig miljøsak som ikke er kjent ennå.

- Det vil komme en stor overraskelse, gliser han.

Denne overraskelsen kan være så stor at den får venstresiden av partiet til å godta at SV tapte kampen om forurensningsfrie gasskraftverk fra dag én.

Gasskraftverket på Kårstø settes i gang uten rensesystemer, men staten skal dekke det det koster med CO 2-rensing når teknologien for dette er ferdig utviklet.

Siden SV lover at nordmenn skal merke at landet er blitt sosialistisk, er det nærliggende å gjette at overraskelsen kanskje innebærer at Stortinget skal kjøpe opp flere strandområder for å få hele folket i sjøen.

SV-ledelsen lover også omfordeling, så det kan tenkes at overraskelsen innebærer at det virkelig skal lønne seg å være miljøvennlig. Partiet ønsker blant annet at de som har et høyt forbruk skal betale mer.

TV 2 overfører presentasjonen av regjeringsplattformen direkte fra kl 15.55, og TV 2 Nettavisen kommer med bred dekning fra presentasjonen.Du kan også se det på web-tvher.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere