Avis

  Avis bilutleie rabattkode 2017

  Gyldige Avis kampanjekoder & rabattkoder for Mai 2017

  20%
  rabatt!
  Anbefalt
  rabattkode
  OBOS medlem? Få 20% hos Avis med denne koden!
  40%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  SAS Eurobonus medlem? Få opptil 40% rabatt ved å leie bil hos AVIS

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  10%
  rabatt
  Kun i dag !AnbefaltTop20
  rabattkode
  10% ekstra rabatt på din bestilling

  Om Avis bilutleie

  Den første Avis bilen ble leid ut på Detroit flyplass i 1946 av grunnleggeren Warren Avis. Flere utleiestasjoner åpnet om kort tid over hele USA. I dag er Avis i mer enn 165 land og har ca 5750 utleiestasjoner over hele verden.
  Sverige har eksistert siden 1966, og i dag har de ca 140 stasjoner i noen 90 steder rundt om i landet. Du finner Avis på flyplasser og byer og mindre tettsteder.
  Deres verdensberømte slagord «We try harder» som ble utviklet av en reklamekampanje i 1962 er like relevant i dag.

  Avis rabattkode for 2016

  Avis har et globalt samarbeid med de fleste store flyselskaper, reisebyråer, reiseleverandører, hoteller, turistkontorer og kredittkortselskaper.
  Avis bilutleie i Norge har alltid den nyeste modellen i år, miljømessig karakter og er utstyrt med ABS-bremser og kollisjonsputer. Deres leiebiler er i gjennomsnitt 10 måneder gammel. I deres bilpark, har de små og store biler, grønne biler, premium biler og minibusser. Avis er et av verdens største selskaper innenfor bilutleie over store deler av verden. Selskapet ble etablert for 70 år siden og eksisterer nå i over 170 land og har 5000 bilutleiestasjoner. Avis har også et samarbeid med verdens største aktører innenfor luftfart, hotell, tog og kredittkortselskaper globalt.
  Avis er siden våren 2002, sertifisert i henhold til SS – EN ISO 14001. Les mer om dette i Miljø og kvalitet.
  En av de viktigste konkurransefortrinn er deres avanserte teknologi. Avis er det eneste selskapet som har en 100% integrert datasystem som forbinder med Avis over hele verden. Systemet, som heter Wizard, både automatisert og strømlinjeformet ansettelse. Wizard er en av grunnene Avis høy service over hele verden; ingen andre bilutleie selskaper har et lignende system.
  Hos Avis er kundeservice alltid en personlig service, døgnet rundt tjenesten for krisesituasjoner og personlig levering av forhåndsbestilte biler. Gjennom kundeundersøkelser hver måned vil de også følge opp nøye alle aspekter av biler samt service og behandling.

  Husk å benytt en Avis rabattkode for å spare ekstra penger på din neste bestilling!

  Avis Skandinavia er eid av Avis Budget konsernet

  Avis bilutleie Youtube video

  Kontaktinformasjon for Avis Bilutleie

  • Telefon: 815 330 44

  Rabattvarsel