Cellbes

  Cellbes rabattkode 2017

  Tilgjengelige Cellbes kupongkoder & kampanjer for Mars 2017

  100,-
  rabatt
  rabattkode
  100,- rabatt + fri frakt for alle nye kunder
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  Gratis
  frakt
  Anbefalt
  rabattkode
  Gratis frakt på bestillinger over 499,-
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a
  15%
  rabatt
  AnbefaltTop20
  rabattkode
  15% ekstra rabatt på utvalgte kjoler på salg
  Utgår om 2 dager
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a
  10%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  10% rabatt på alle klokker
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a
  25%
  rabatt
  rabattkode
  25% rabatt + fri frakt på din første bestilling
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a

  Om Cellbes

  Ser du etter en Cellbes rabattkode?

  Cellbes er et svensk selskap etablert på 1950-tallet. Gjennom alle disse årene har selskapet livnært seg gjennom postordresalg av produkter til hjemmet, klær, sko og tilbehør til hele familien. Den gang var det bare mulig å bestille varer gjennom deres kataloger, men i dag kan man også handle litt lettere gjennom deres nettbutikk, Cellbes.no. Selskapet selger varer i hele Norden og en rekke andre europeiske land.

  Cellbes kjennetegnes med god kundeservice, bredt utvalg og lave priser. Dersom du har noen spørsmål, kan du nå Cellbes både på telefon og e-post alle hverdager.

  Bestille varer fra Cellbes

  Handelen går svært enkelt for seg på Cellbes.no. I en enkel og oversiktlig nettbutikk, finner du fort frem til de varene du leter etter. Du kan logge deg inn via en egen bruker og lagre de produktene du ønsker til senere, om du ikke ønsker å handle med en gang. Cellbes lagrer også de produktene du har klikket deg inn på sist, slik at du har mulighet til å finne fort tilbake igjen.

  Når du ønsker å fullføre en bestilling går du til kassen og velger frakt – og betalingsmetode. Har du funnet en Cellbes rabattkode, må du huske å legge den inn i kassen slik at handelen blir litt billigere med en Cellbes rabattkode.

  Du kan vente varene dine på ditt nærmeste postkontor 9-11 dager etter bestilling.

  Klær, sko og tilbehør

  På Cellbes.no kan du handle mote til dame, herre, barn og ungdom. Du kan finne et antrekk fra topp til tå, til alle anledninger, enten det er til hverdags, jobb, fest, trening eller fritid. Dessuten kan du handle det tilbehøret som gjør ditt antrekk komplett. Cellbes har også et godt utvalg av klær for de som har litt fyldigere former.

  Ta en titt på Cellbes.no dersom du er ute etter å handle billig: nattøy, koseklær, undertøy, sokker, overdeler, underdeler, yttertøy, kjoler, treningsklær, mammaklær, badetøy, skjerf, votter, luer, pensko, støvler, joggesko, vesker eller smykker.

  Cellbes er den perfekte butikken for de som er småbarnsforeldre, da man blant annet kan finne masse billige barnehageklær. Du kan for eksempel finne en rimelig parkdress, regnvotter, ullundertøy og en god og varm lue. I nettbutikken kan du finne klær til barn fra det kjente merket, Name It.

  For å finne riktige størrelser kan du ta en titt i deres måltabell. Du kan også lese produktbeskrivelser og kundeanmeldelser under hvert produkt.

  Hus og hjem

  Er du på utkikk etter interiør til hjemmet, kan du handle dette svært billig på Cellbes.no. Du kan blant annet finne: vaser, lysestaker, hyller, bilderammer, julepynt, påskepynt, lamper, tepper, duker, servise, sengetøy, pynteputer og gardiner.

  Lave priser med en Cellbes rabattkode

  I tillegg til nettbutikkens faste lave priser, kan du også finne produkter til sterkt reduserte priser.  Cellbes fører ofte salg, og har alltid kampanjetilbud på ulike varer fra hele sortimentet. Du kan faktisk få produkter til en så lav pris at du ikke tror det selv. Se under tilbud og salg i nettbutikken for å handle rabatterte varer. Her kan du også se månedens- og ukens kupp.

  Ønsker du å holde deg oppdatert på deres tilbud, kampanjer og nyheter kan du melde deg på deres nyhetsbrev og motta dette på e-post. Har du en Facebook- eller Instagramkonto kan du også følge Cellbes der, slik at du både kan følge med på salget og hente masse inspirasjon. For mer inspirasjon kan du se etter Cellbes på YouTube og bestille hjem deres katalog.

  Cellbes gir ofte kundene sine rabatter gjennom en Cellbes rabattkode, husk alltid å se etter en slik rabattkode her på Nettavisen sine sider for rabattkoder før du handler.

  Fordeler

  Det er en rekke fordeler ved å handle på Cellbes.no:

  • Lave priser
  • Cellbes rabattkode
  • God kundeservice
  • Trygg E-handel
  • Bredt utvalg til hele familien
  • Trygg levering
  • Gode betalingsmuligheter

  Kontakt

  Telefon: 22 33 05 10

  Epost: kundeservice@cellbes.no

  Cellbes reklamefilm

  Slik bruker du en Cellbes rabattkode

  Rabattvarsel