Dyrberg Kern

Dyrberg Kern rabattkode 2017

Gyldige Dyrberg Kern rabattkoder & kampanjer for Juni 2017

rabattkode
Anbefalt
Få 10% i velkomstbonus!
rabattkode
Anbefalt
Kjøp for 1850kr og få 10 % rabatt på kjøpet med denne koden
tilbud
Fri frakt ved kjøp over 599,-

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
Kun i dag !AnbefaltTop20
20% ekstra rabatt på NLY BRANDS på salg
tilbud
AnbefaltTop20
Spar fra 30% på sommersalget hos Miinto!
Utgår om 6 dager
rabattkode
Anbefalt
Gratis frakt på alle bestillinger over 100,-
Utgår om 4 dager
rabattkode
Anbefalt
5% rabatt på bestillinger over 400,-
Utgår om 4 dager

Om Dyrberg Kern

Ser du etter en Dyrberg Kern rabattkode?

Hva skal til for å skape en merkevare som resonerer med skjønnhet og sensualitet? Det tar vanligvis noen med eksepsjonelle talent, visjon, lidenskap og utholdenhet. I tilfelle av Dyrberg/Kern, tok det to slike individer fra to svært forskjellige bakgrunner. Hver med en særegen vinkel på design som ble trukket til hverandre som ved skjebne.

I det øyeblikket Gitte Dyrberg og Henning Kern oppfylt sin unike kjemi og kreativ energi ble det umiddelbart åpenbart hva de skulle drive med. Som Creative Directors, design hjernene og drivkrefter bak Dyrberg/Kern er i dag. 29 år senere – en strålende designer smykker og se på merkevare som aldri slutter å intriger og lokke forbrukerne.

Deres oppgave er klar. Å være en foretrukket valg for moderne og selvsikre kvinner til å uttrykke sin stil og skjønnhet.

Hvordan? Ved å tilby en omfattende og oppfinnsom utvalg av ikoniske klassikere og en trykkende tilnærming til stil og raffinement. En fascinasjon for kunst, arkitektur, interiør, design, grafikk, natur, film og musikk har påvirket Dyrberg og Kern’s evne til kontinuerlig overraskelse og forføre forbrukere.

Håndlagde smykker

Alle Dyrberg/KERN utforming ledes fra deres design studio ved deres hovedkontor i København Danmark. Hvor et dyktig team av designere skisserer alle samlingene. Etter sesongens mote temaer, trender og sesongens materialer og farger er besluttet og hver smykker stil er bestemt. Tar produksjonen sted i ulike arbeids-butikker i Asia, der produsentene produserer samlingen i henhold til deres design og kvalitetsstandarder.

Spar penger med en Dyrberg Kern rabattkode

Våre materialer, slik som perler, steiner, krystaller og lær er hentet over hele verden, fra Italia, Kina eller Afrika, avhengig av sesong.

Dyrberg / KERN produktene er laget for hånd, og gjennomgår mange ulike prosesser: fra støping, polering og platekledning av metall base, for hånden fletting av lær, til skjæring, polering, og innsetting av semi-edelstener og strålende krystaller. Endelig er de mange forskjellige elementene i en enkelt smykkestykket er montert. Etter hver prosess blir en bestemt kvalitetskontroll utført.

Du finner inspirasjon og andre nyheter på Dyrberg/Kern sin Facebook side her.

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Belissa rabattkode
  • spinnit rabattkode
  • ebay rabattkode
  • christiania belysning rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • Unikia rabattkode