Grønt Fokus

  Grønt Fokus rabattkode 2017

  Aktuelle Grønt Fokus rabattkoder & tilbud Mai 2017

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  200,-
  rabatt
  AnbefaltEksklusivTop20
  rabattkode
  200,- i rabatt på kjøp over 1500,-
  60%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  60% rabatt på supertilbudene fra glassoginteriør!
  20%
  rabatt
  AnbefaltTop20
  rabattkode
  20% rabatt på alt i nettbutikken

  Om Grønt Fokus

  Ser du etter en Grønt Fokus rabattkode?

  Grønt Fokus ble startet opp i 1992 i Kristiansand. De startet med å produsere drivhus, men har utvidet til å hovedsaklig tilby de fleste typer uterom. Når du kjøper et produkt fra dem får du alt du trenger for å bygge et ferdig uterom. Har du tenkt på å bygge carport, bod, anneks, badstue eller et annet rom på eiendommen din. Du får levert alle deler til dette fra Grønt Fokus. Du bestiller det du vil ha med de aktuelle valgene. Får det levert hjem til deg, og monterer delene for å få et komplett rom.

  Grønt Fokus rabattkode

  Dette er en praktisk løsning for deg som for eksempel ønsker å bygge en bod i hagen. Hageredskaper, møbler, sykler og liknende. Eller ønsker en carport til bilen, og ønsker en rimelig løsning for å få denne bygget uten at du føler deg kompetent til å sette i gang på egenhånd.

  Du finner flere Grønt Fokus rabattkode hos NA rabattkoder. Her får du alle delene ferdig tilpasset med monteringsanvisninger, og de fleste kan få til å sette opp byggesettet selv, eller i noen tilfeller, med noe hjelp av en sakkyndig. Du kan få små, praktiske løsninger på bare noen få kvadratmeter, eller til og med et lite dyrkningsskap eller en dyrkningskasse for deg som vil komme raskt i gang med en liten kjøkkenhage eller liknende.

  Noen av disse delene, som delene til en carport, kan det være en del størrelse på, og det kan da være lurt å bestille kranbil for å frakte materialene hjem fra nærmeste terminal hvor Grønt Fokus kan levere varene som kan laste dem av med truck.

  Med Grønt Fokus rabattkoder kan du få noen gode priser eller betingelser på allerede rimelige løsninger.

  Litt mer å vite om Grønt Fokus

  Grønt Fokus ble startet i Kristiansand i 1992 for hovedsaklig å lage drivhus egnet for norske forhold og norske hjem. Dette utviklet seg raskt og når de i 2000 startet med online salg, utvidet de også spekteret til flere muligheter relatert til uterom. I tillegg satser de på garderobeskap for innemiljøet og markiser. Hva enn du ønsker å bygge på eiendommen, har de sannsynligvis en løsning hvor du enkelt kan sette det opp selv.

  Produktspekter og produkter

  Produkter du finner hos Grønt Fokus er alt innen rom du ønsker på eiendommen din. Du finner gode løsninger for vinterhager, hagestuer og verandaer, og også mange løsninger for drivhus for de fleste behov du måtte ha. Av hytter og boder har de mange løsninger for boder, hytter, paviljonger, lysthus, lekehytter og carporter. Du kan også finne løsninger for verandaer og levegger. De har et stort utvalg av garderobeskap og garderobeløsninger, samt bastuer. Og i tillegg til alt dette, pluss tilbehør til det meste de leverer, har de også markiser som skjermer deg fra sol eller regn på verandaen eller foran vinduet i stua.

  De har gode tilbud på allerede rimelige løsninger med  Grønt Fokus kupongkoder. Ønsker du å ha et lite anneks som et ekstra rom for sommergjester, har de stilige løsninger for det som gir deg et komplett rom utenfor huset hvor gjestene vil trives som om de var på en feriehytte i et hyttefelt mens de er på besøk hos dere.
  Du kan finne info om hvordan nå kundeservice her

  Frakt og betaling

  Grønt Fokus sender sine leveringer med Posten, Bring eller Norlines. De garanterer ikke leveringstider, og store leveringer vil kun leveres til nærmeste sted varen kan lastes av med truck, eller kunden må bekoste annen transport.

  Grønt Fokus godtar betaling med VISA, Mastercard eller Klarna delbetaling.

  Du finner Grønt Fokus kupongkoder og Grønt Fokus rabattkoder på våre sider.

  Kontaktinformasjon for Grønt Fokus:

  • E-post: info@grontfokus.no
  • Telefon: 38 18 18 18
  • Facebook

  Grønt Fokus Thermopol – Svømmebaseng for selvbyggere

  Abriscine basseng overbygg – Youtube video

  Rabattvarsel