Halens

  Halens rabattkode 2017

  Aktuelle Halens kupongkoder & rabattkoder for April 2017

  25%
  rabatt
  rabattkode
  25% rabatt + fri frakt på din første bestilling

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  25%
  rabatt
  AnbefaltKun i dag !Top20
  rabattkode
  25% rabatt på vårens sko
  Gratis
  frakt
  Anbefalt
  rabattkode
  Gratis frakt og ingen toll hos TRIWA

  Om Halens

  Halens er under  konsernet Consortio Fashion Group AB. Gruppen, som er et svenskt selskap med base i Borås, har en omsetning på ca 1,1 milliarder SEK og har mer enn 300 ansatte. Konsernet omfatter merkene Cellbes, Halens, Bubbleroom og Discount24. En betydelig andel av salget er gjort via Internett. Deres markeder er Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Latvia, Polen, Tsjekkia og Slovakia.

  Halens ble grunnlagt i 1952 av Hadar hull i Borås. Selskapet ble fra midten av 1960-tallet frem til 2007 da det ble kjøpt opp av Consortio Invest AB og igjen ble et svensk-eid. I 2008 begynte reisen fra å være en tradisjonell postordre selskapet til å bli en moderne e-handel.

  Det har blant annet ført til at de har Internet World årlige Top 100-listen to år på rad (2010 og 2011) både som beste svenske nettstedet og e-handel. Utvalget består i hovedsak av mote og klær, men også møbler, møbler og tekstil, skjønnhetsprodukter, fitness artikler og elektroniske produkter. Vi utvikler vår egen kolleksjon under sine egne merker og blander dem med eksterne merkevarer. Benytt en Halens rabattkode og spar penger!

  Halens på Youtube å sosiale medier

  Rabattvarsel