H&M

  H&M rabattkode 2017

  Gyldige H&M rabattkoder & tilbud Mai 2017

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  15%
  rabatt
  Kun i dag !Anbefalt
  rabattkode
  15% rabatt på bestillinger over 1500,-
  20%
  rabatt
  Kun i dag !Anbefalt
  rabattkode
  10% rabatt på kjøp over 500,-
  15%
  rabatt
  AnbefaltEksklusivTop20
  rabattkode
  15% rabatt på hele bestillingen!
  Gratis
  frakt
  rabattkode
  Gratis frakt på alle bestillinger over 299!

  Om H&M

  Hennes & Mauritz er en svensk motegigant som ble etablert tilbake i 1947. De tilbyr sine kunder et bredt utvalg av moteklær til kvinner, menn, tenåringer og barn. H&M ønsker å tilby sine kunder moteriktige kvalitets klær tilpasset hverdagslivet og som passer til økonomien til folk flest. H&M har siden de startet vokst til å bli en motegigant som strekker seg over hele verden. På H&M finner du alt innen dameklær, herremote, barneklær, sko, samt at de har en egen avdeling som heter H&M HOME som tilbyr interiørartikler til hjemmet.

  Trender og Inspirasjon

  På H&M sine nettsider finner du de siste innen sesongens trender, hvilke basisplagg de anbefaler, samt hvilke fargekombinasjoner som passer sammen. Her finner du bildegalleri som gir deg inspirasjon til dit neste kjøp. H&M samarbeider ofte med verdenskjente designere og profilerte kjendiser som Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel, Gisele Bündchen. Dette gjør at H&M alltid kan tilby kundene sine unike og tidsriktige moteklær. Selv om det er designet av en verdenskjent designer, betyr ikke at prislappen må være høy.

  Ved å bruke en av våre rabattkoder vil du kunne unne deg designerplagg til priser du ikke trodde var mulig.

  Det koster ingenting å bruke en rabattkode fra NA rabattkoder. Vi trenger ingen personopplysninger fra deg. Alt du trenger å gjøre er å følge med på vår side for gyldige rabattkoder og tilbud som blir lagt ut daglig.

  Kontakt

  Telefon: 63 87 00 00

  Epost: kundeservice.no@hm.com

  H&M Sport – Ready, Set, Sportswear

  Balmain x H&M

  Rabattvarsel