Hollywood

  Hollywood rabattkode 2017

  Aktuelle Hollywood kupongkode & kampanjer for April 2017

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  25%
  rabatt
  AnbefaltKun i dag !Top20
  rabattkode
  25% rabatt på vårens sko
  Gratis
  frakt
  Anbefalt
  rabattkode
  Gratis frakt og ingen toll hos TRIWA

  Om Hollywood

  Ser du etter en Hollywood rabattkode?

  Hollywood.no er webshop som har sine kontorer og lokaler i Sverige, men shipper til Norge.  Hollywood retter seg mot skatere, snowboardere og folk som liker en avslappet og kul stil. De har et stort sortiment for både menn, kvinner og juniorer.

  Deres nettbutikk inneholder både skateboard, snowboard, longboard samt streetwear og sneakers. De har blant annet klær og sko fra kjente produsenter som Volcom, Burton, Wesc, Sweet, Vans, DC, New Era, Fox mm.

  Streetwear

  Hollywood tilbyr streetwear for både kvinner og menn i mange forskjellige størrelser. I deres sortiment finner vi både normale, og litt mer morsomme klesplagg. De har jakker, gensere, skjorter, bukser, t-skorter, linnen, shorts, badetøy, strømper og luer innen streetwear.

  Enten du er kjempefan av Star Wars, eller bare liker kule klær, kan det uansett fort hende at du kommer til å kjøpe en stilig designet genser med Darth Vader-mønster.

  Sko

  Sko er viktig, for noen handler det om å kunne vise frem sin kunsteriske side, for andre er det viktigere at det ser kult ut, mens andre liker kun å samle på sko. På hollywood.no kan du velge å være deg selv, og finne de skoene som passer deg best. Enten du er på jakt etter de nyeste sneakers’ene , trenger noen kule skatesko, eller elsker å gå i boots, kan du finne alt på hollywood.no.

  Og for de som skulle ønske det så tilbyr også Hollywood Flip Flops.

  Blant merkevarene her finner vi: Adidas, Converse, DC Shoes, Diamond Supply co, Dickies, Dr. Martens, Nike, Puma, Reebok, Timberland mm. Det kan også fungere å få lavere pris med en Hollywood rabattkode for diverse brands.

  Kvinner

  I tillegg til at det meste av sortimentet også er tilgjengelig for kvinner, har hollywood.no en egen kategori for kvinner. Her finnes bikinier, badedrakter, jakker, boots, capser, diverse klær, snowboard og utstyr samt sportsundertøy.

  Snowboard

  Hollywood er opptatt av de litt kulere sportene, og en av disse er snowboard. I denne kategorien kan du få tak i snowboard til en god pris, eller annet utstyr du skulle være på jakt etter som snowboardsko, goggles, hjelmer, snowboardklær og reim til snowboardskoene.

  Skateboard, cruiser og longboard

  Den andre kule sporten er skateboard. Hollywood er meget glad i denne sporten og tilbyr en rekke ulike skateboard samt eventuelt utstyr en måtte trenge, som beskyttelse og hjelm, ulike varianter hjul og verktøy til montering.

  Hollywood selger også lignende utstyr som cruiser og longboard med muligheten for ulike farger, hjul og annet tilbehør.

  Frakt og betaling med Hollywood rabattkode

  På hollywood.no kan man enten velge å betale med Visa eller Mastercard. Det er også mulig å ta i bruk PayPal eller få tilsendt faktura. Om du velger faktura kan man enten velge at man skal betale hele summen med engang eller ta delbetaling. Du kan benytte en Hollywood rabattkode for å få en besparelse!

  Ved frakt får du muligheten til å velge mellom å få det tilsendt med Bring, eller UPS. UPS er litt over 100 kroner dyrere enn Bring. Om du bestiller varer for over 999 kroner vil du få gratis frakt. Du må være over 18 år for å kunne handle på hollywood.no. Hollywood rabattkode vil utgjøre en lavere pris i totalen.

  Om du melder deg på Hollywood sitt nyhetsbrev kan du få med deg diverse tilbud, nyheter og Hollywood rabattkoder.

  Stefan Janoski airmax

  Kontaktinformasjon for Hollywood

  • Telefon: 800 24 711
  • E-post: info@hollywood.no

  Rabattvarsel