Hotelopia

Hotelopia rabattkode 2017

Tilgjengelige Hotelopia rabattkoder & kampanjer Juni 2017

rabattkode
Anbefalt
Få 6% rabatt på din hotellbooking!
Utgår om 7 dager
rabattkode
Anbefalt
Få 50% rabatt ved å bestille hotell gjennom Hotelopia her!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
15% rabatt på alle bookinger
Utgår om 7 dager
tilbud
Meld deg på nyhetsbrevet og få 15% rabatt
tilbud
Hotell til helgeturen på salg hos Hotels.com
tilbud
Spar penger med siste liten tilbud hos Hotels.com

Om Hotelopia

Hotelopia ble stiftet i Spania i 2012. Det er en plattform som hjelper deg som reisende med å bestille reiser, hotell og leiligheter til over 2800 destinasjoner rundt om i verden. Hotelopia spesialiserer seg særlig på hotell, med over 40 000 hoteller å velge mellom og samarbeid med kjente hotellkjeder som Iberostar, Palladium, Royal Resorts, Atlantis og Best Hotels.

Hotelopia sitt hovedkvarter ligger på Mallorca i Spania. Som medlem av TUI Travel PLC bestiller du reisen gjennom en velrennomert leverandør av reisetjenester i Europa, som samarbeider med ulike turoperatører over hele verden. Hotelopia er også sertifisert av Thawte og Worldpay for sikker ehandel. Deres nettverk av samarbeidspartnere og flerspråklig kundeservice gjør at du som reisende blir tatt godt vare på og dine rettigheter ivaretatt til en hver tid.

Hotelopia er særlig sterke på hoteller i destinasjoner som Mallorca, Gran Canaria, London, Barcelona, Oslo og København. I tillegg får du mange gode hoteller i middelhavet og mer eksotiske reisemål som Kuala Lumpur, Havana, Cancun, Hanoi og Istanbul.

Best-pris garanti

Hotelopia ønsker å tilby de mest konkurransedyktige prisene på reisetjenster. De opererer defor med best-pris granti, som tilsier at dersom du finner en lavere pris på samme overnattingssted, samme destinasjon og datoer som er kontraktsinngått med Hotelopia på et annet nettsted, betaler de deg prisdifferansen. Les mer om deres vilkår ved å klikke her.

Hotelopia rabattkode

Ved bestilling av reisetjenester på Hotelopia betaler du ingen avgifter ved betaling med Visa, Mastercard eller AmEx. Du kan velge mellom å betale ved bestilling, eller ved ankomst på hotellet.

Kontakt

Telefon: +47 219 50507

Hotelopia.com – Cheap Hotels Worldwide

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Belissa rabattkode
  • spinnit rabattkode
  • ebay rabattkode
  • christiania belysning rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • Unikia rabattkode