Hotelopia

Hotelopia rabattkode 2017

Tilgjengelige Hotelopia rabattkoder & kampanjer Oktober 2017

rabattkode
Anbefalt
Få 50% rabatt ved å bestille hotell gjennom Hotelopia her!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

tilbud
Anbefalt
Under 26 år? Få ekstra billige ungdomsbilletter
tilbud
Anbefalt
Kjøp flybillett til solfylte reisemål - fra 499,-!
rabattkode
AnbefaltTop20
Spar 10% ekstra rabatt på din neste booking!
rabattkode
Anbefalt
SAS Eurobonus medlem? Få opptil 40% rabatt ved å leie bil hos AVIS
tilbud
Få 500 bonuspoeng per billeie hos Budget!

Om Hotelopia

Hotelopia ble stiftet i Spania i 2012. Det er en plattform som hjelper deg som reisende med å bestille reiser, hotell og leiligheter til over 2800 destinasjoner rundt om i verden. Hotelopia spesialiserer seg særlig på hotell, med over 40 000 hoteller å velge mellom og samarbeid med kjente hotellkjeder som Iberostar, Palladium, Royal Resorts, Atlantis og Best Hotels.

Hotelopia sitt hovedkvarter ligger på Mallorca i Spania. Som medlem av TUI Travel PLC bestiller du reisen gjennom en velrennomert leverandør av reisetjenester i Europa, som samarbeider med ulike turoperatører over hele verden. Hotelopia er også sertifisert av Thawte og Worldpay for sikker ehandel. Deres nettverk av samarbeidspartnere og flerspråklig kundeservice gjør at du som reisende blir tatt godt vare på og dine rettigheter ivaretatt til en hver tid.

Hotelopia er særlig sterke på hoteller i destinasjoner som Mallorca, Gran Canaria, London, Barcelona, Oslo og København. I tillegg får du mange gode hoteller i middelhavet og mer eksotiske reisemål som Kuala Lumpur, Havana, Cancun, Hanoi og Istanbul.

Best-pris garanti

Hotelopia ønsker å tilby de mest konkurransedyktige prisene på reisetjenster. De opererer defor med best-pris granti, som tilsier at dersom du finner en lavere pris på samme overnattingssted, samme destinasjon og datoer som er kontraktsinngått med Hotelopia på et annet nettsted, betaler de deg prisdifferansen. Les mer om deres vilkår ved å klikke her.

Hotelopia rabattkode

Ved bestilling av reisetjenester på Hotelopia betaler du ingen avgifter ved betaling med Visa, Mastercard eller AmEx. Du kan velge mellom å betale ved bestilling, eller ved ankomst på hotellet.

Kontakt

Telefon: +47 219 50507

Hotelopia.com – Cheap Hotels Worldwide

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Bilpleiekongen rabattkode
  • indusia rabattkode
  • elf cosmetics rabattkode
  • Morris rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • 24Shop rabattkode
  • C33 rabattkode
  • game-on rabattkode
  • Xplora rabattkode