Hotels.com

Hotels.com rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mai 2023

tilbud
Anbefalt
Samle 10 stempler & få 1 bonusovernatting!
tilbud
Anbefalt
Spar opptil 35% på hurtigferier!
tilbud
Anbefalt
Meld deg på Hotels.com nyhetsbrev og få personlige rabatter!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Hotels.com

Ser du etter en Hotels.com rabattkode?

Skal du legge ut på reise og trenger et sted å overnatte? Da er Hotels.com noe for deg. Hotels.com tilbyr overnatting på hotell verden over, enten du skal reise innenlands, på weekendtur, businessreise, storbyferie, spareise, familieferie eller om du bare skal unne deg selv litt luksus med en natt borte.

Hotels.com ble opprettet i 1991, og ble senere kjøpt opp av verdens største reiseselskap, Expedia.  Hotels.com har flere kontorer rundt om i Europa, og deres hovedkontor ligger i Texas.

På Hotels.com finner du over 257 000 overnattingssteder på destinasjoner verden over, med disse overnattingsmulighetene: bed&breakfast, hostel, hotell, leilighet og leilighetshotell.

På nettsiden kan du finne overnatting på populære destinasjoner som blant annet: London, Berlin, Tokyo, New York, Stockholm, Barcelona, Roma, Paris, Amsterdam, København, Praha, Oslo, Las Vegas, Dubai, Seoul og Hanoi.

Du kan gjøre et reisekupp på Hotels.com, da du alltid kan finne billig overnatting. For å reise enda litt billigere, kan du se etter en Hotels.com rabattkode her i Nettavisen sine sider for rabattkoder.

Hvordan finne hotell

Enten du har booket en reise og kun mangler hotell, eller om du bare leter etter et sted å reise. Vil det være enkelt å finne et hotell på hotels.com. Nettsiden har et søkesystem som er veldig enkelt og oversiktlig, og du kan filtrere søket og sortere valgmulighetene dine, slik at valget skreddersys for deg.

Ønsker du å søke etter hotellopphold, skriver du inn destinasjon, hotell, severdighet eller adresse i søkeboksen, samt dato for inn-og-utsjekking, type reise og antall reisende.

Du kan spisse søket ditt enda bedre ved å filtrere etter: stjernerangering, fasiliteter, lokalområde, landemerker, tema og overnattingstyper. Deretter kan søket sorteres etter hotellene som er mest populær, avstand til landemerke, stasjon og flyplass, gjestevurdering, stjernerangering og pris lav eller høy. Du får også mulighet for å se i kart mens du leter etter hotell.

Hotels.com reward

Dersom du lurer på hvilket land, by eller område du vil reise til. Kan du ta en titt i Hotels.com sin reiseguide. Du kan hente informasjon, tips, råd og inspirasjon.
Er du redd for at hotelloppholdet skulle bli alt annet enn ønsket, bør du ta en titt på gjesteanmeldelsene som ligger inne på deres side. Du kan finne anmeldelser for hvert hotell, både med rangering på skala og mer utfyllende kommentarer. Hotels.com viser anmeldelser på sine hoteller via TripAdvisor. På den måten får du se flere enn bare Hotels.com sine kunders vurderinger.

Hotellene får en samlet karakter gjennom gjestenes vurdering av blant annet: internettilgang, beliggenhet, rom, atmosfære, drikkevarer, service, frokost og valuta for pengene.

Det kan være betryggende for mange å bo på et hotell hvor man har noenlunde anelse om standard. Er du en av de som synes det er betryggende å bestille hotellrom på et anerkjent hotell, kan du finne nettopp dette på Hotels.com. Hotels.com tilbyr hotellopphold på kjente hotellkjeder som:

Hilton Hotels & Resorts, Radisson Hotel, Radisson Blu, Park Inn by Radisson, Best Western, Scandic Hotels, Nordic Hotels, Clarion hotel, Choice Hotels, Marriott, Golden Tulip, Hyatt Hotels & Resorts, Ibis og Sheraton Hotels & Resorts.

Bestilling og avbestilling

Du kan bestille hotell online, eller så kan du ringe på Hotels.com sin telefontjeneste mellom kl 08-22 i hverdagen og 09-22 i helgene. Dersom du bestiller via deres nettside, går du inn på det hotellet du har bestem deg for å bo på, og klikker deg videre på «bestill nå». Velg det type rommet du ønsker å tilbringe nettene på, og bestill. Du får så et valg om å betale online eller betale på hotellet. Vær oppmerksom på at du kan få hotelloppholdet til en bedre pris dersom du velger å betale på hotellet, ettersom du betaler med lokal valuta. Men husk først å se etter en Hotels.com rabattkode, i tilfelle det kommer et tilbud som gjør betalingen rimeligere på nett. Du får heller ingen opptjening i Hotels.com Rewards, om du ikke bestiller på nettet.

På Hotels.com har du mulighet til å opprette en konto som du kan logge inn på ved bestillinger. Dette er å anbefale, da du må være logget inn for å opptjene bonus i Hotels.com Rewards. I tillegg får du: raskere bestilling neste gang, tilgang til å vise og endre bestillinger, se på tidligere bestillinger, spesialtilbud og mulighet til å lagre hoteller og reisemål.

Du kan trygt betale på Hotels.com med kredittkort, debetkort eller PayPal. Dersom noe uforutsigbart skulle komme i veien for reisen, eller om du bare angrer du på bestillingen, er det gratis avbestilling inntil et døgn før hotelloppholdets innsjekk. Avbestilling etter dette belastes med 1 natt.

Etter at du har booket overnatting får du en bekreftelse på e-post, som også vil fungere som en kvittering. Skulle det eventuelt være noe under oppholdet som tilfører ekstra utgifter, mottar du dette etter utsjekkingen har funnet sted.

Gode priser med en Hotels.com rabattkode

Hotels.com har alltid gode tilbud på overnattinger, og bestiller du på deres nettside, vil du være garantert en billigere reise. Hotels.com fører alltid sesongsalg, og på dere nettside kan du finne en egen kategori som heter «hotelltilbud». Går du inn på hotelltilbud, kan du se «dagens tilbud», tilbud på reiser til de mest populære reisemålene og «siste-sjanse-tilbud». Det beste av alt er at Hotels.com fører kampanjer hvor du kan se hvor mange dager tilbudet står. På denne måten rekker du litt betenkningstid og får mulighet til å sjekke flyavganger før bestilling.

Har du opprettet en konto på Hotels.com, vil du motta såkalte hemmelige tilbud. Du vil da få tilgang på spesialtilbud før alle andre.

Når du søker etter overnatting på vanlig vis, vil det også dukke opp overnattinger på salg og til rabatterte priser. Du ser hvilke alternativer som har en god pris ved å se etter hoteller markert med «spesialtilbud» eller «utmerket pris».

Hotels rabattkode

Skulle du komme over en bedre pris på det samme hotellet et eller annet sted på nettet. Vil du fortsatt kunne bestille på Hotels.com uten å gå i tap. Hotels.com har nemlig en tjeneste som heter prismatch. Som betyr at de matcher prisen dersom du skulle finne en bedre pris et annet sted. For å være 100% sikker på at det ikke finnes en billigere pris hos en annen tilbyder, kan du ta en kjapp titt på nettet etter nettsider som sammenligner hotellpriser for deg.

Du har også mulighet til å få rabatterte priser ved å benytte en Hotels.com rabattkode ved bestilling på nett. Hotels.com liker å gi kundene sine en god pris, og legger ofte ut nye rabattkoder. Husk alltid å lete etter en rabattkode før betaling, slik at du vet at du har fått den best mulige prisen. Du kan lete etter en aktiv rabattkode i Nettavisen sine sider for rabattkoder.

Når du registrerer deg eller bestiller fra Hotels.com, får du spørsmål om du abonnere på deres nyhetsbrev. Er du ute etter å få tilbud om de beste prisene, vil dette absolutt være noe for deg. Melder du deg på, vil du motta informasjon og nyheter, gode tilbud, påminnelser om salg og i ny og ne en Hotels.com rabattkode. For å finne frem til gode priser, kan du også laste ned appen til Hotels.com, eller se etter Hotels.com i sosiale medier.

Grunnet de rimelige prisene Hotels.com fører, har du kanskje råd til mer luksus enn du tror. Følg med jevnlig på deres nettsider og her på Nettavisen sine rabattkoder, så kanskje du plutselig kan bestille en reise du aldri trodde du skulle få oppleve.

Hotels.com Rewards

Hotels.com liker å belønne lojale kunder. Register deg på Hotels.com og logg deg inn ved hver bestilling slik at du kan oppnå bonus gjennom deres bonusløsning, Hotels.com Rewards. Du får hver tiende overnatting gratis, uansett om du velger å bo 10 dager i strekk eller om du reiser til ulike destinasjoner med avbrudd mellom de 10 dagene. Bonusordningen gjelder for 100 000 hoteller rundt i hele verden.

Dersom du alltid benytter deg av Hotels.com sitt løfte om prismatch, betyr det at du aldri vil tape på å gjøre en bestilling gjennom Hotels.com. Da er det også stor sannsynlighet for at du vil oppnå bonus i løpet av din tid som en eventyrlysten farer. Om du benytter en Hotels.com rabattkode vil du dessverre ikke kunne opptjene rewards på turen som du benyttet koden.

Inspirasjon

Om du ønsker å planlegge en reise, men trenger inspirasjon for å finne riktig reisemål. Kan du følge Hotels.com i sosiale medier. På deres Instagram-konto kan du finne nydelige bilder fra deres ulike destinasjoner, og bilder av deres hoteller. Dessuten kan du se etter bilder fra deres gjester, som er tagget til Hotels.com sin konto. Kanskje oppdager du også noe nytt ved det reisemålet du alt har bestem å reise til.

Er du på Facebook kan du følge Hotels.com sin konto. Her kan du lese om og se filmer og bilder fra ulike destinasjoner og hoteller.

Se alltid på Nettavisen etter en Hotels.com rabattkode, og følg kontinuerlig med på salg. Plutselig får du skikkelig reisefeber når du mottar et tilbud du ikke kan motstå.

Ta også en titt i Hotels.com sin egen reiseguide.

Fordeler

Det er flere fordeler ved å booke hotell gjennom Hotels.com:

 • Alltid gode priser
 • Prismatch
 • Gratis avbestilling
 • Telefonservice med gode åpningstider
 • Hotels.com rabattkode
 • Trygg bestilling
 • Hotels.com Rewards
 • Flere betalingsmuligheter
 • Hotels.com reviews

Hotels.com Youtube kanal

Kontakt

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • ebay rabattkode
 • christianiabelysning nettavisen rabattkode
 • brødboksen rabattkode
 • Bygg og Hage rabattkode
 • shaibox rabattkode
 • C33 rabattkode
 • miinto rabattkode