I Love Dogs

ilovedogs rabattkode 2023

De beste tilbudene for Juni 2023

rabattkode
Anbefalt
Fri frakt ved kjøp over 500,-

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om I Love Dogs.no

Ser du etter en Ilovedogs rabattkode?

I Love Dogs.no er en nettbutikk i stor vekst som selger hundeklær, hundemat og hundeutstyr. Butikken drives av ekteparet Mari og Alexander, og importerer produkter fra blant annet Italia, USA, England, Kina og Taiwan. Fordi I Love Dogs.no generelt sett kjøper direkte fra leverandører rundt om i verden kan de tilby et stort og variert utvalg – til en rimelig pris. Grunnleggerne av I Love Dogs.no elsker hunder, som navnet tilsier, og er derfor opptatte av tre hovedområder. I Love Dogs.no vil at alle hunder skal spise sunt og godt, ha god helse og hygiene, og bli utfordret fysisk og mentalt med lek og moro. Dette gjenspeiles godt i det enorme produktutvalget til I Love Dogs.no

Handle enkelt på I Love Dogs.no

I Love Dogs.no har en svært veldesignet og oversiktlig nettbutikk. Her er det enkelt å finne fram til det du er ute etter. Øverst på siden finner du en god hovedmeny med kategoriene hundeklær, bånd og seler, utstyr, leker, senger, bur & bag, snacks og hundemat. Og når du scroller over disse kategoriene kommer alle underkategoriene umiddelbart opp. Dersom du klikker deg inn på et produkt får du opp et godt bilde, samt en grundig, men kortfattet beskrivelse. Deretter er det bare å legge varene dine i handlekurven. Du fullfører kjøpet på en enkelt side og I Love Dogs.no har fast fraktpris på 79 kroner. Det er imidlertid gratis frakt dersom du handler for mer enn 500 kroner. Bruker du en I love dogs rabattkode vil handelen bli enda rimeligere.

Kundeservice og levering fra I Love Dogs.no

På Kundeservice-siden til I Love Dogs.no finner du all informasjonen du trenger for å handle i nettbutikken. Leveringstid er 1-4 virkedager og I Love Dogs.no bruker Posten og Bring som hovedleverandører. Du sender enkelt henvendelser til butikken via kontaktskjemaet, eller du kan sende epost direkte på post@ilovedogs.no. I Love Dogs.no har 30 dagers returrett, altså 16 dager lenger enn Angrerettloven. Når du handler i nettbutikken må du opprette en kundeprofil. Dette er imidlertid en svært praktisk funksjon, som gir deg oversikt over tidligere bestillinger, status på bestilling og lignende.

Hundeklær fra I Love Dogs.no

I Love Dogs.no har et enormt utvalg av hundeklær. På hovedsiden til denne kategorien ligger det også en praktisk guide til hvordan du måler hunden din. Dette er veldig kjekt slik at du unngår å kjøpe feil størrelse. I ullgenser-kategorien til I Love Dogs.no finner du kule designs som mariusgenser, fanakofte og islender-mønster. Du kan navigere i kategorien enten etter produkttype eller hundestørrelse (liten, mellomstor eller større hund). I Love Dogs.no selger også hundeklær til alle årstidene. Her finner du regntøy, vanlige gensere, potesokker, undertøy og festtøy til hunden din.

Hundemat på I Love Dogs.no

Du får kjøpt både våtfôr, tørrfôr og fôr til spesifikke raser i nettbutikken til I Love Dogs.no. Når du kjøper hundemat her får du alltid med en liten overraskelse i pakken din. I Love Dogs.no har nesten hundre forskjellige typer tørrfôr fra Royal Canin. Disse produseres til hundens alder, men du får også kjøpt rasespesialer. Våtfôret til I Love Dogs.no kommer også fra Royal Canin, i åtte forskjellige typer.

Bånd og seler med en I Love Dogs rabattkode

I Love Dogs.no selger alt av bånd og seler til alle type hunder. Her finner du alt fra halsbånd i ekte skinn til halsbånd med LED-lys, som er svært praktisk når du skal gå tur med hunden i mørket. Innen sele-kategorien får du refleksvester, bilsele, og løpeseler til hunden din. Og du finner selvfølgelig også en rekke forskjellige lenker, leiebånd og halsbånd hos I Love Dogs.no. Alle produktene kommer i forskjellige størrelser, slik at du får akkurat det du trenger til den firbeinte vennen din.

På Facebook siden til I love Dogs har de svimlende 15000 følgere.

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode