Junkyard

  Junkyard rabattkoder 2017

  Gyldige Junkyard rabattkoder & tilbud Mai 2017

  50kr
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  Få 50kr rabatt via nyhetsbrevet

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  30%
  rabatt
  Kun i dag !AnbefaltTop20
  rabattkode
  30% rabatt på ALLE TOPPER
  60%
  rabtt
  Anbefalt
  rabattkode
  60% rabatt på alle klokker
  200,-
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  200,- rabatt på kjøp over 1000,-

  Om Junkyard

  Junkyard har på kort tid blitt Skandinavias største nettbutikk for urbane klær og sko. De har masse spennende produkter relatert til streetwear, snowboard og skateboard. Du som liker å kle deg urbant vil elske å klikke deg gjennom et spennende utvalg som stadig blir større. De har kjente merker som Nike, Converse, Vans, Cheap Monday og mange flere. Her kan du benytte junkyard rabattkoder og junkyard kupongkoder som gir deg gode tilbud på de tøffeste merkeklærne på markedet.

  Mer om Junkyard.no

  Junkyard har raskt vokst seg til Skandinavias største nettbutikk på streetwear og produkter relatert til snowboard og skateboard. De er stolte av å kunne tilby spennende klær og sko til alle som trives best med en urban stil og vil ha det siste på markedet innenfor de kuleste merkene. Klikk deg frem til de seneste modellene fra Nike, Converse, Van og Cheap Monday i tillegg til flere andre merker av akkurat den typen du ønsker å ha på deg. En klesstil som stammer fra Californias surfe- og skatemiljø og miljøene fra Australias solkyst, har skapt en kultur som mange kan identifisere seg med. Friheten og spenningen med å mestre bølgene og våre urbane omgivelser setter preg på dette utvalget av trendy tøy og sko. Dette er praktisk for den som er aktiv og liker sportslige aktiviteter og er tilpasset deg som må ha bevegelsesfrihet for utfordrende bevegelser som hører skate- og snowboardsporten til.

  Få ekstra gode priser og gode tilbud med junkyard rabattkoder og junkyard kupongkoder på kule merkeprodukter. Modellene de benytter på bildene i nettbutikken er ekte og du får et godt inntrykk av passform og størrelse. Det er godt beskrevet hvilken type stoff produktene er laget i, og du finner lett frem til liknende produkter. En meget godt designet butikk som lager brukervennlige løsninger for sine kunder. Det er ofte utfordringer med å finne frem til de rette plaggene når man skal klikke seg frem i nettbutikker, men med løsninger som dette blir det lettere for de av oss som velger å handle våre merkeklær på nett. Du vil alltid finne tilgjengelige og aktive junkyard kupongkoder og junkyard rabattkoder her hos oss.

  Komplett liste over merker hos Junkyard.no finner du her.

  Produktspekter og produkter

  På disse brukervennlige sidene finner du raskt frem blant disse kule og urbane produktene som er like godt egnet til fritidsklær som aktivitetsklær når du trenger fleksible plagg som lar deg utfordre tyngdekraften på skateboard eller snowboard, og funker akkurat like bra som vanlig, praktisk fritidstøy for deg som ønsker en urban stil. For snowboard har de klær som isolerer bra mot vinterkulda så du holder deg varm når du sitter i skiheisen eller setter nedover bakkene i kald motvind.

  Her finner du merker som Dr. Denim, Humör, Junkyard XX-XY, Levi’s, Urban Classics, Vans, WeSC, Adidas, Burton, Carhartt, Cheap Monday, Converse, Nudie Jeans, Oakley, Obey, Project 101, Ray-Ban, Svea, SWEET SKTBS, New Balance, New Era og Nike.

  Du har tilgang på det meste av utstyret du trenger for skateboard og snowboard, i tillegg til kule utvalg av gensere, hettegensere, jeans, bukser, mm. Ikke bare finner du tøyet du trenger, men du finner også sikkerhetsutstyr, som hjelmer og beskyttere. De har også skibriller fra de siste spennende modellene på markedet. Med gode, varme merkeklær og skibriller fra disse store leverandørene tar du deg godt ut i bakken eller på skate-banen i tillegg til at du får bevegelsesfrihet i klærne til å prøve enda noen nye og spennende teknikker som gjør at du kan imponere i snowboardbakken eller ligge et lite steg foran i en viktig konkurranse.

  Junkyard.no holder deg oppdatert med det siste av det siste. Dette er trendsettere som ligger et steg i forkant uansett hva du trenger innenfor denne urbane stilen, noe som er grunnen til at de fortsetter å supplere dette miljøet med alt som trengs år etter år og stadig vokser.

  Med de gode tilbudene fra våre Junkyard kupongkoder eller Junkyard rabattkoder, kan du få ekstra gode priser på flere av disse elegante og freshe klærne og skoene. Det er mye å velge mellom og du finner garantert det du leter etter hos dem. Våre koder er alltid oppdatert og aktive.

  Det er enkelt og greit for alle og finne frem til klærne og utstyret man trenger på meget brukervennlige nettsider som hjelper å manøvrere i utvalget.

  Kundeservice

  For å kontakte kundeservice, finner du info her. Du kan også finne svar på mye du lurer på her.

  Frakt og betaling

  Junkyard.no leverer varene med Posten og du kan forvente å motta bestilling 2-8 dager etter at de sendes fra dem. For bestillinger under 1000kr vil du få 49kr i tillegg for frakt. Over 1000kr sender de varene gratis.

  Du betaler med Mastercard eller VISA via PayEx eller alternativt med Klarna sin løsning.

  Du finner junkyard kupongkoder og junkyard rabattkoder på våre sider.

  Kontakt

  Telefon: 21 67 62 20

  Epost: info@junkyard.no

  Oakley railjam – junkyard.no

  Rabattvarsel