Kondomeriet

Kondomeriet rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mai 2023

tilbud
Anbefalt
Sjekke ut alle nyheter her!
rabattkode
Anbefalt
Meld deg på nyhetsbrevet & få 15% rabatt på ditt kjøp!

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Kondomeriet

Kondomeriet har vært å finne i Norge i over 25 år. De er en av de største leverandørene av sexleketøy i Norge. De har utvidet seg mye på denne tiden, og har i dag 10 butikker. I tillegg til at de tilbyr sine produkter på nett. De utvider sitt sortiment basert på en nær kontakt med kunder som gir tilbakemeldinger på produktene.

De har 18 års aldersgrense på nett for å unngå at mindreårige får kjøpt filmer som har 18 årsgrense. De tilbyr nettsider som hjelper kundene å finne frem i utvalget og for å kunne finne det de vil ha. De tilbyr også garantier utenom det vanlige med flere av produktene. Samt tilbyr retur på brukte produkter mot at man skriver ned hvorfor produktene ikke fungerte tilfredsstillende.

De sender alle bestillinger innen 24 timer. Så det går ikke lang tid fra du har funnet produktet du vil ha til det er i posten.

Kondomeriet rabattkode

Kondomeriet tilbyr alle en mulighet til å finne tilbake til spenning og lekenhet i samlivet. I tillegg til sexleketøy har de også mye å velge blant i sexy undertøy.

Forslag til frekke leker og tilbehør til disse. Dette er et nettsted som utfordrer fantasier og normer for å få deg til å tenke nytt for å finne spenningen sammen med din partner eller alene.

Er du usikker på hvordan du skal finne frem i utvalget deres, og hva du burde ha, tilbyr de også kjøpshjelp. Der finner du en guide med vanlige spørsmål og svar. Dette er en butikk som er vant til være diskrete og la deg beholde din anonymitet. Din anonymitet er hva som skaper returnerende kunder. Det er ingen nedre aldersgrense for å kjøpe sexleketøy i Norge, men betjeningen vil vurdere om kunden er for ung og da råde dem til å vente.

Med en kondomeriet rabbattkode og kondomeriet kupongkode kan du få gode kjøp eller betingelser når du handler hos på deres nettsider.

Vil du vite litt mer om kondomeriet.no

Kondomeriet bruker kunders tilbakemeldinger for å gi deg info om hvordan produktene fungerer og hvilke som anbefales. De har selv beskrevet i detalj hvordan produktene fungerer slik at du skal kunne vurdere hva du vil kjøpe. Og i tillegg finner du produktomtaler fra tidligere kunder i forbindelse med hvert produkt. De har også hentet inn vurderingsscore fra kunder, slik at du kan se hvilke produkter tidligere kunder har gitt høyest score.

Med 25 år av erfaring i bransjen har kondomeriet god greie på hva som er populært hos folk. Hva som ikke er like populært. De vet hva folk vil ha. Om du vil ha personlig hjelp kan du benytte en av de 10 fysiske butikkene de har, men om du vil ha litt mer anonymitet, kan du se gjennom produktkatalogen og bestille det du vil ha på nett.

Mange venninnegjenger eller par har hatt mye moro av å besøke kondomeriet, og har nok kjøpt et og annet produkt der for humorens skyld, men det er mange som vurderer seriøst hva de ønsker å kjøpe før de tar et valg.

Vi har alltid aktive og oppdaterte kondomeriet rabattkoder på våre sider som er unike for våre brukere. Med disse kan du få gode priser eller betingelser hos Kondomeriet.

Produktspekter og produkter

Hos kondomeriet finner du sexleketøy, sexy undertøy, forslag til frekke leker og tilbehør til disse og mye mer. Om du ikke vet hva du vil ha, så benytt kjøpshjelpen de tilbyr og få hjelp til å finne frem til det du ønsker. Om det så er sexy undertøy for å overraske din partner eller et kinky kostyme for å prøve dere på litt rollespill.

De gir deg ofte garantier på bruken av produktene, og er du ikke fornøyd kan det være mulig å returnere brukte produkter å prøve noe annet i stedet. De har noe uvanlige garantier i tillegg til at de selvfølgelig har vanlig 14 dagers returrett på alle kjøp.

Sett deg ned med partneren din og kikk gjennom utvalget til Kondomeriet.no og finn frem til noe som kan gi dere en ekstra spenning i samlivet slik at ikke alle dager til slutt blir like og dere mister interesse for hverandre.

Dette er en spennende nettbutikk som stadig utfordrer folks tankesett og kommer med nye produkter som de mener du og eventuelt partneren din har behov for. Finn frem noen kondomeriet rabattkode og søk deg frem blant produktene til du finner noe du synes er spennende. Om du ikke kjøper noe, så vet du i alle fall hva de har så du kan finne det når du får lyst til å prøve noe nytt.

Kundeservice

På Kondomeriet finner du informasjon om hvordan du kommer i kontakt med kundeservice hos kondomeriet.no. Her finner du også annen nyttig informasjon.

Frakt og betaling med en Kondomeriet rabattkode

De godtar betaling med alle VISA, Mastercard og bankkort med Payex. Bestillingene sendes med Posten og leveringstid er 3-5 virkedager.

Du finner kondomeriet rabattkoder på våre sider.

Kontakt

Telefon: 66 81 21 02

Epost: post@kondomeriet.no

Kondomeriet Reklamefilm

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode