Lefdal

  Lefdal rabattkode 2017

  Tilgjengelige Lefdal rabattkoder & tilbud for Mai 2017

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  1000kr
  rabatt
  AnbefaltEksklusiv
  rabattkode
  Legg til denne koden og få to gratis månedsavgifter for opptil 1000kr!
  15%
  rabatt
  AnbefaltEksklusiv
  rabattkode
  15% rabatt på din bestilling med denne eksklusive rabattkoden
  50%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  Få opptil 50% på daglige deals med rabattkode

  Om Lefdal

  Ser du etter en Lefdal rabattkode?

  Lefdal er en av Norges største kjeder på forbrukerelektronikk. De har 21 varehus i Norge slik at du lett kan finne det du trenger ved å ta en tur innom ett av deres varehus. Lefdal er svært opptatt av å ivareta sine kunder, så kundeservice er i høysetet. Er du innom en Lefdal butikk kan du føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger. Lefdal har en visjon om at kunden alltid skal være fornøyd når man handler i en av deres butikker.

  Lefdal tilbyr svært konkurransedyktig priser samt svært god service. Når du handler på deres nettsider kan du benytte deg av flere betalingsløsninger.

  Lefdal rabattkode

  De kan betale med både VISA og MasterCard, direkteoverføring fra din nettbank eller faktura med 10 dagers betalingsfrist. Man har 14 dagers angrerett ved kjøp på nett.

  Lefdal tilbyr også delbetaling opp til 75 000 kr. Her kan du dele opp kjøpesummen i flere mindre beløp slik at du ikke trenger å gå glipp av fordelaktige tilbud og kampanjer når de dukker opp. Gjeldende betingelser på dette finner du her.

  Lefdal tilbyr svært konkurransedyktig prise, men man kan spare ytterligere ved Lefdal sine kampanjer. Følg med på deres kundeavis og på nett for de beste tilbudene. Se også etter en Lefdal rabattkode for unike tilbud

  Kontakt:

  • Telefon: 815 58 800
  • Support: 815 59 043
  • Vanlige spørsmål og svar finner du her

  Rabattvarsel