Lookfantastic

  Lookfantastic rabattkode 2017

  Gyldige Lookfantastic rabattkoder og tilbud for Mai 2017 finner du her!

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  100kr
  rabatt
  AnbefaltEksklusivTop20
  rabattkode
  100kr rabatt med denne eksklusive koden
  20%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  Handle for 1000,- og få 20% rabatt
  Utgår om 3 dager
  40%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  40% rabatt på hudpleie-kits
  20%
  rabatt
  rabattkode
  20% rabatt med denne rabattkoden

  Om Lookfantastic

  Lookfantastic har siden 1997 levert hår- og skjønnhetsprodukter av høy kvalitet til forbrukere i hele verden. Lookfantastic har på mange måter vært pioneerer for netthandel av shampoo, balsam, kosmetikk, neglelakk, elektriske artikler, parfyme og organiske produkter. Over 500.000 forbrukere besøker Lookfantastic hver måned og med over 14000 produkter fra mer enn 400 leverandører kan du helt sikkert finne noe som passer for deg. Du kan benytte en Lookfantastic rabattkode på samtlige artikler.

  Merker

  Lookfantastic tilbyr en rekke kjente  merker innenfor kosmetikk og hvert produkt er beskrevet med detaljert informasjon fra skjønnhetsekspertene hos Loocfantastic. De er oppdatert på det siste innen for skjønnhet på markedet. Noen av merkene du finner i nettbutikken er:

  • GHD
  • Elizabeth Arden
  • Estee Lauder
  • Clinique
  • Kérastase
  • Deborah Lippmann

  Betaling og frakt med en Lookfantastic rabattkode

  Du kan betale med Visa, Mastercard, AmEx, eller PayPal. Lookfantastic tilbyr gratis frakt til Norge, men vær oppmerksom på at ved bestilling for over NOK 350 må du betale tollgebyr og mva.

  Lookfantastic tilbyr supre rabattkoder, eller discount codes, på mange spennende produkter på deler eller hele sortimentet de tilbyr.  Du kan også følge Lookfantastic ved å melder deg på deres nyhetsbrev. Bruk en Lookfantastic rabattkode å spar penger!

  Lookfantastic er svært aktive på sosiale medier. Følg de på Facebook og Instagram for inspirasjon for din neste look samt følge med på gode tilbud og kampanjer de fører.

  Lookfantastic Presents beauty Works

  Rabattvarsel