Lunehjem.no

  Lunehjem rabattkode 2017

  Gyldige Lunehjem rabattkoder & kampanjer for Mai 2017

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  200,-
  rabatt
  AnbefaltEksklusivTop20
  rabattkode
  200,- i rabatt på kjøp over 1500,-
  60%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  60% rabatt på supertilbudene fra glassoginteriør!
  20%
  rabatt
  AnbefaltTop20
  rabattkode
  20% rabatt på alt i nettbutikken

  Lunehjem rabattkode

  Ser du etter en Lunehjem rabattkode?

  Hos Lunehjem finner du eksklsuive interiørartikler fra kjente designere. Hos oss vil du finne aktuelle rabattkoder og tilbud som du kan bruke i Lunehjems nettbutikk. Med rabattkodene du finner her kan du spare helt opp til 50% på interiørartikler. Husk at hos Lunehjem vil du også få gratis frakt på alle bestillinger over 1000,-.

  Prisvinnende interiørbutikk på nett

  Nettbutikken Lunehjem.no har vunnet flere priser for sin nettbutikk. I 2010 vant de prisen “Årets beste nettbutikk” og i 2013 kom de på 2. plass i kåringen av Norges beste intierørbutikker.

  Kombinasjonen av godt vareutvalg, gode priser og svært god kundeservice gjør Lunehjem til en populær nettbutikk.

  Om Lunehjem

  Lunehjem var en av Norges første interiørbutikker på nett da de startet opp i 2005. De tilbyr eksklusive interiørartikler med spesielt fokus på Skandinavisk og norsk design. Lunehjem vil til enhver tid ta pulsen på trender og mote i interiørmarkedet og tilby produkter som passer med disse i sin nettbutikk. De har som mål å være først ute med nye og spennende produkter. Lunehjem har også en fysisk butikk i Tønsberg sentrum.

  Kvalitet til god pris

  Hos Lunehjem kan du være sikker på at du finner produkter av høy kvalitet som du kan ha i mange år fremover. Det er bedre å kjøpe et produkt du kan ha resten av livet enn å bytte annethvert år. Dette er både miljøvennlig og økonomisk for deg som forbruker.

  Miljøbevisst nettbutikk

  Lunehjem ønsker å bidra til at nettbutikkene blir mer miljøvennlige. Derfor kan det hende at du får varer tilsendt i emballasje som ikke stemmer med din bestilling. Dette gjør de for å redusere mengden av avfall og emballasje.

  Kontaktinformasjon til Lunehjem

  • Tel: 47 24 69 76
  • E-post: post@lunehjem.no
  • Facebook

  Rabattvarsel