Nelly

Nelly rabattkode 2023

De beste tilbudene for Mai 2023

rabattkode
AnbefaltTop20
15% rabattkode - Meld deg inn i nyhetsbrevet og få rabatt
tilbud
Anbefalt
Akkurat nå! 3 for 2 på utvalgte produkter
tilbud
Anbefalt
SALG! Opptil 70% rabatt

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

Om Nelly

Ser du etter en Nelly rabattkode?

Nelly.com er en av Nordens ledende nettbutikk innen motehandel. Blant nettbutikkens store utvalg finner du en mengde varemerker av klær, sko, skjønnhetsprodukter, treningsklær og tilbehør til dame. Nelly.com er en internasjonal nettbutikk under det svenske selskapet Qliro Group, og finnes i land som: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Østerrike, Nederland, Frankrike, Polen, UK og Belgia. Det finnes også en side som gjør det mulig å handle for alle land i og utenfor Europa. Ønsker du også å handle til herre, kan du finne klær, sko, tilbehør, treningsklær og groomingprodukter på Nlyman.com

Nelly rabattkode

Nelly kjennetegnes som trendy, ungdommelig og utadvendt. Er du av typen som er trendy, livsglad, flørtete, glad i oppmerksomhet og som elsker å pynte seg, da er Nelly.com butikken for deg. I nettbutikken finner du antrekk fra topp til tå, til alle anledninger, enten det er til hverdags, fest eller trening. Trenger du en ny jakke i vinterkulda, bikini til stranda, treningstights eller sports BH til treningen, kjole til festen eller smykker, veske og høye hæler til et antrekk, så finner du det på Nelly.com.

Nelly er svært kjent for sitt store utvalg av kjoler, og er garantert løsningen de gangene du ønsker å være litt ekstra fin. Du kan finne hverdagskjoler og festkjoler som: tunikaer, maxikjoler, Bandeaukjoler, Figurnære kjoler, kortermede kjoler og langermede kjoler.

Det beste med Nelly er at de får inn nyheter hver dag, så du kan gå inn i nettbutikken daglig, og likevel finne noe nytt. Dessuten er Nelly Reach for Change partner, så når du handler i nettbutikken, støtter du en god sak.

Finne produkter og bestille fra Nelly

Handelen på Nelly.com går svært enkelt for seg. Nettbutikken er ryddig og oversiktlig, organisert med kategorier, underkategorier, filtrering og sortering. Er du for eksempel på utkikk etter en billig, blå jakke, så klikker du på shop og jakke, deretter filtrerer du etter fargen blå og sorterer etter pris. Du får da se utvalget innen ditt søk, med bilder både av plagget for seg selv og på en modell. I tillegg kan du se modellen gå catwalk med plagget, slik at du får se plaggets passform fra alle vinkler.

Dersom samme produkt skulle finnes i flere farger og du ønsker å se, kan du enkelt bytte farge ved å klikke «velg farge». Under noen produkter kan du finne produktomtale med stjernerangering.

Dersom du finner noen fine produkter kan du legge det i shoppingbagen eller logge inn og lagre det blant «mine favoritter». Når du er klar til å bestille, går du til kassen, skriver inn leveringsinformasjon, velger betalingsmetode og til slutt gjennomfører kjøpet.

Før du fullfører bestillingen er det viktig å huske at du kanskje kan finne en Nelly rabattkode her i Nettavisen sine sider for rabattkoder.

Betaling

Nelly godtar faktura, delbetaling, kortbetaling, postoppkrav og PayPal. Velger du fakturabetaling, kommer et fakturagebyr på 29 kr og du må betale innen 14 dager. Du kan delbetale rentefritt inntil 36 måneder, men får en faktura med et fakturagebyr på 39 kr hver måned.

Vil du betale med en gang, kan dette gjøres med kort som, Visa, Mastercard og American Express. Postoppkrav skjer gjennom posttjenesten Bring og koster 59 kr. Etter bestilling vil du motta en ordrebekreftelse og eventuelt en faktura på e-post. Dette vil også fungere som en kvittering.

Husk å legge inn din Nelly rabattkode før du fullfører betaler.

Trygg E-handel

Du er sikker når du handler på Nelly.com, da nettbutikken er merket med Trygg E-handel.

Enkel frakt og fri bytte

Handler du på Nelly får du enkel frakt og fri bytte. Du vil få fri frakt dersom du handler for over 199 kr, hvis ikke kommer et fraktgebyr på 45 kr. På Nelly.com kan du handle forbruksvarer som for eksempel sminke og dusjsåpe.

Disse produktene kan du legge til dersom du ønsker å handle, men mangler noen kroner for å oppnå fri frakt. Husk å se etter en Nelly rabattkode, så kan det være at du er heldig og får fri frakt når du ønsker å handle.

Det er Posten og Bring som frakter alle varer fra Nelly.com, og pakkene kan hetes på ditt lokale postkontor. I det pakken sendes på vei til deg fra Nelly sitt lager, mottar du en e-post med pakkens sporingsnummer, og får mulighet til å spore pakken hele veien. Det tar mellom 2-6 dager før pakken inntar postkontoret og er klar for henting.

Ettersom Nelly tilbyr fri bytte, har du mulighet til å prøve produktene hjemme og sende de tilbake helt gratis dersom det ikke skulle passe, mot at du bestiller en annen størrelse eller noe helt annet. Dersom du skulle ønske å returnere en vare, kommer et portogebyr på 45 kr.

Kjente merkevarer

Nelly sitt sortiment består av svært mange merker innen ulike stiler. Du kan finne alt fra kjente merkevarer til spennende og mer sjeldne merker, og du finner både billige og mer eksklusive merker i nettbutikken.

Du kan blant annet finne disse merkene på Nelly.com:

Miss Selfridge, River Island, Glamorous, Vero Moda, Only, adidas, By Marlene Birger, Calvin Klein, Casall, Chloè, Converse, DKNY, Diesel, G-Star, Gant, Hope, Hunkydory, J Lindeberg, Just Female, Karl Lagerfeld, Levis, Marc By Marc Jacobs, MbyM, minimum, Michael Kors, Nike, New look, IRO, Odd Molly, Olivia Burton, Puma, Ray-Ban, Reebok, Rimmel, Samsøe Samsøe, Sloggi, Tiger of Sweden, T By Alexander Wang, Triumph, UGG Australia, Vagabond og Whyred.

Eget merke

Nelly fører også egne, unike merker, som du kun får tak i på Nelly.com: NLY Design, NLY Shoes, NLY One, NLY Eve, NLY Blush, NLY Sport, NLY Accessories, NLY Lingerie og NLY Beach. Under merkene finner du klær, sko, undertøy, badetøy, treningsklær og tilbehør av siste mote til rimelige priser.

Inspirasjon

På Nelly.com kan du finne Nelly sitt eget magasin, Nelly Magazine. Her kan du lese og se bilder av siste nytt innen mote og trender. Du kan også hente inspirasjon i flere andre motemagasiner og finne tilsvarende eller lignende produkter i Nelly sin nettbutikk. Dessuten er Nelly.com ofte omtalt i flere av magasinene. På Nelly.com er det også noe som heter, Nelly news feed, hvor du kan lese og se bilder og artikler.

For deg som ønsker inspirasjon til daglig, kan du følge med på Nelly.com sin Instagram-konto. Følg også deres Facebook-konto, om du ønsker både inspirasjon og informasjon om nyheter og kampanjer. Nelly.com er også aktiv med å spre inspirasjon på Pinterest og gjennom filmer på YouTube. Er du følger av kjente motebloggere, vil du ofte kunne finne dem dresset opp i antrekk fra Nelly. Nelly.com samarbeider med flere motebloggere, slik at du kan hente inspirasjon. Du kan blant annet finne inspirasjon på bloggen til Caroline Berg Eriksen.

Ønsker du inspirasjon akkurat i det du er i ferd med å handle på Nelly.com, kan du ta en rask titt på deres nettbutikk under «se i topplisten», «siste nytt» eller «best basics». Og har du en favorittdesigner eller et favorittmerke, eller om du bare er nysgjerrig på en designer eller et merke, kan du finne produktene deres under egne kategorier i nettbutikken.

Nelly Salg og Nelly rabattkoder

Du kan alltid gjøre et kupp på Nelly.com, da du finner et stort utvalg av salgsvarer. Nelly som kun tilbyr siste mote, er kjappe på å skifte ut sitt sortiment, derfor er det alltid varer å finne til sterkt reduserte priser. Under deres salg, finner du kategorier som: Brand sale, Under 199 kr, 70% off og Last chance. Du kan også finne salg helt opp til 80% under sesongsalg, og på dager som for eksempel Black Friday har Nelly gode tilbud i hele nettbutikken.

Hvis du vil kjøpe lignende klær med rabatt, finner du en 20% NAKD rabattkode her..

Du kan motta tilbud på e-post, om du melder deg opp på Nelly sitt nyhetsbrev. Og abonnerer du på nyhetsbrev vil du også være heldig å motta en Nelly rabattkode i ny og ne. Men det er ikke alle rabattkoder som sendes på E-post. Derfor er det lurt at du følger med og leter etter en Nelly rabattkode her i Nettavisen. Da kan du være heldig å finne en aktiv rabattkode som gir deg en knallgod pris på handelen.

Har du en Facebook-konto, kan du følge Nelly.com på Facebook, slik at du holdes oppdatert når det kommer nye salg. Du kan alltid bruke en Nelly rabattkode som du finner på denne siden!

Fordeler

Som kunde får du flere fordeler ved å handle på Nelly.com:

 • Fri frakt over 199 kr
 • Fri bytte av varer
 • Trygg E-handel
 • Alltid salg og gode tilbud
 • Nelly rabattkode
 • Kjapp levering
 • com er Reach for Change partner
 • Gode betalingsalternativer
 • Alltid siste mote

Kontakt

Let it snow – Kenza Zouten – Nelly.com

🍭 NYESTE BUTIKKER

 • ebay rabattkode
 • christianiabelysning nettavisen rabattkode
 • brødboksen rabattkode
 • Bygg og Hage rabattkode
 • shaibox rabattkode
 • C33 rabattkode
 • miinto rabattkode