Opplevelsesgaver

tilbud
Anbefalt
Få sammenlignet priser på alle bilutleie leverandører
rabattkode
Anbefalt
Opptil 50% rabatt på fly + hotell
tilbud
Anbefalt
Bli Expedia-medlem og spar 10% på din booking
tilbud
Anbefalt
Samle 10 stempler & få 1 bonusovernatting!
tilbud
Anbefalt
Uslåelige priser på restplasser!
tilbud
Anbefalt
De beste prisene fra over 600 flyselskaper
tilbud
Anbefalt
Book rimelige ferieboliger i hele verden hos HomeAway!
tilbud
Anbefalt
Spar opptil 70% på luksushoteller og pakkereiser over hele verden!
rabattkode
Anbefalt
Få gode tilbud på alle bestillinger!
tilbud
Anbefalt
Bestill fly og få 50% rabatt på hotell
tilbud
Anbefalt
All inclusive til Alanya
tilbud
Anbefalt
Din transportvenn i utlandet 🚕
tilbud
Anbefalt
Meld deg på nyhetsbrevet og få tilsendt spesialtilbud
tilbud
Anbefalt
Finn og bestill ditt ideelle hotell på TripAdvisor – og få de laveste prisene
tilbud
Anbefalt
Bestill billige flybilletter trygt og enkelt
tilbud
Anbefalt
Ingen skjulte kostnader og ekstra komfort under reisen
tilbud
Anbefalt
Bestill billige fly-, tog- og bussbilletter
tilbud
Anbefalt
Alltid billige reiser på ticket.no
tilbud
Anbefalt
De beste prisene fra 650 flyselskaper
rabattkode
Anbefalt
Spar opptil 40% når du bestiller fly og hotell!
tilbud
Anbefalt
Finn ditt ideelle hotell og sammenlign priser fra en rekke ulike nettsteder
tilbud
Anbefalt
Billetter til verdens opplevelser
tilbud
Anbefalt
Registrer deg og få tilsendt de nyeste tilbudene

Opplevelsesgaver er den nye store trenden innen gaver i Norge – og det er et perfekt sted å lete etter julepresanger. Stadig flere har liksom ”alt”, og det blir mer og mer vanlig at folk ikke ønsker seg ting til jul eller bursdag. Men skal vi være ærlige er det vel egentlig ganske upersonlig å gi bort et gavekort også? Med et gavekort på en opplevelse, derimot, viser du at du har tenkt litt godt gjennom hva mottakeren vil like. Dette kan være spesielt hyggelig å gi bort til de store anledningene. Hva med et gavekort på opplevelse i 50-årsgave, for eksempel? Det finnes virkelig et hav av forskjellige opplevelser du kan gi bort. Finn inspirasjon til en flott julegave med tipsene i denne artikkelen.

Hva er opplevelsesgaver?

Opplevelsesgaver er gavekort på opplevelser. Dette har blitt kjempepopulært i Norge de siste årene fordi du kan gi bort alt mulig rart. Og du unngår å gi gjenstander til et hus som allerede er fullt. Å gi en opplevelse i gave er veldig mye mer personlig enn gavekort eller penger. En opplevelsesgave viser at du har tenkt gjennom hva den som får gaven vil sette pris på å gjøre. Opplevelser er også veldig mye morsommere å få enn ting – og du kan til og med gjøre dem sammen med mottakeren. Dette kan være en middag, en dag på spa, spøkelsesvandring, eller vinsmaking – egentlig nesten alt du kan tenke deg.

Når du skal gi bort en opplevelsesgave kan du selvfølgelig velge en generell gave. Hva med en standup-kveld på Latter eller en dag på spa? Men fordi opplevelsesgaver finnes i nesten alle slag kan du også vise at du vet akkurat hva den som får gaven liker å finne på. Tenk så gøy for en turentusiast å få en vandretur i fjellet i presang! Eller en som er glad i biler å få prøve ut et par timer i en sportsbil. Uansett hvem du skal kjøpe opplevelsesgave til finner du noe for enhver smak. Disse gavene har 2 års gyldighet og mottakeren kan derfor benytte seg av presanger akkurat når det passer for ham eller henne.

Hva slags opplevelsesgaver finnes?

Opplevelsesgaver kommer i alle slags varianter. På tilbyderens nettsider finner du de enkelt ved å velge på hvem som skal få gaven. Du kan også kikke på forskjellige kategorier. Innen gourmet kan du for eksempel gi bort et kurs i ølbrygging. Eller hva med et italiensk matkurs? Dersom du er ute etter en velvære-gave kan du velge mellom spa-opphold på en rekke luksushoteller i Norge. Og hvis du skal gi bort noe som er skikkelig fint finnes det også opplevelsesgaver som en gourmet-weekend. Men kanskje den du skal gi opplevelsesgave til synes det er gøy med noe litt mer spennende? Da finnes det tilbud som nordlys-safari i Lofoten eller vindtunnel i Oslo. Opplevelsesgaver finnes altså til enhver smak og over finner du noen gode tips til forskjellige gaver.

Fine opplevelsesgaver til kjæresten

Vil du gi bort noe skikkelig fint til kjæresten din til jul? Hvem vil vel ikke det? En opplevelsesgave er en perfekt presang uansett hvor lenge dere har vært kjærester. Det er utrolig koselig å få en gave dere kan oppleve sammen. Er det romantikk du er ute etter bør du kikke på gaver innen gourmet, velvære, kultur eller overnatting. Hvis dere liker å prøve whisky begge to kan du for eksempel kjøpe whiskysmaking hos UnderBar på Aker Brygge. På denne baren kan de by på 550 forskjellige typer whisky. I opplevelsesgaven får dere 90 minutter med whiskysmaking av 5 forskjellige typer whisky. Dere vil også få en innføring i hvordan whisky produseres. Men hvis du virkelig vil slå på stortromma kan du også kikke på en romantisk weekend på Lysebu. Dette er en såkalt full pakke og du kan være helt sikker på at helgen vil gå inn i minneboka som en fantastisk opplevelse. I denne opplevelsesgaven får dere rom inkludert frokost, blomster med ankomst, konfekt fra Lysebus konditori, 3-retters middag og adgang til svømmehallen.

Fine opplevelsesgaver til han

Vil du gi bort noe skikkelig spesielt til han? Da bør du ta en titt på adrenalin-kategorien for opplevelsesgaver. Det finnes utrolig mange spennende ting å finne på som han vil elske. Er det en bilentusiast du skal gi gave til? Du kan for eksempel gi bort banekjøring med Lamborghini. Her vil han få 2 omganger på 3-km-banen på Rudskogen. Forsikring er inkludert og han vil få veiledning fra instruktør gjennom hele kjøreturen. Hvis dere har lyst til å gjøre noe spennende sammen kan du kikke på snorkling med spekkhuggere fra Andenes. Denne opplevelsesgaven er et minne dere kan ha sammen for livet. Dere vil få oppleve en dykketur på 2-3 timer sammen med disse fantastiske dyrene. Opplevelsen inkluderer også en forelesning om hvalene før turen, samt sikkerhetsinstruksjoner og nødvendig utstyr. Som en vinterpresang kan det være spennende å prøve snøscootersafari på Geilo. Her får dere sett Norge fra sin absolutt vakreste side på en 40 kilometer lang tur gjennom naturen. Dere vil bli veiledet av en guide som forteller underveis og får utlån av både hjelm og scooterdress.

Fine opplevelsesgaver til henne

Det er ingen sak å finne den perfekte julepresangen til henne med en opplevelsesgave. Kikk på kategoriene velvære, kultur, overnatting og gourmet. Alle kvinner liker å skjemmes bort og en opplevelsesgave er perfekt til nettopp dette. Innen velvære finnes det en rekke flotte presanger. Hva med en Luksus SpaDag på luksushotellet The Thief i Oslo? I denne opplevelsesgaven er det også inkludert en 3-retters middag i Thief Foodbar. Pakken gir full tilgang til spa-avdelingen på hotellet, sammen med badekåpe, tøfler og håndkle. Og for å skjemme henne litt ekstra bort vil hun også få en 50 minutters klassisk massasje. Hvis du har lyst til å være litt ekstra romantisk og gi henne noe dere kan gjøre sammen bør du ta en titt på vinsmaking. Med opplevelsesgaven vinsmaking på Klosteret får dere en time med prøvesmaking av nydelige viner. Dere får smake på to hvite, to røde og en dessertvin, og får hjemmebakt foccacia med på kjøpet. En superkoselig gave, spesielt i vintermørket.

Opplevelsesgaver i Oslo

Du vil finne en rekke gavekort på opplevelser i Oslo. Her kan du velge mellom hotellopphold, restaurantopplevelser eller andre spennende ting. Du kan for eksempel gi bort deltakelse på bakekurset til brødambassadøren Rune Kristian Elnan. Eller kanskje det hadde vært morsomt med zipline på Kollensvevet? Uansett hva du er ute etter har hovedstaden massevis å by på innen gavekort på opplevelser.

Opplevelsesgaver i Bergen

I Bergen finner du gavekort på de virkelig spennende opplevelsene. Hordaland er kjent for friluftsliv og spennende utendørsaktiviteter. Her kan du for eksempel kjøpe gavekort til klatring på Via Ferrata i Bergen. Dette er en kjempemorsom opplevelsesgave til både barn og voksne. Hvis du har lyst til å gi bort en opplevelse for livet kan du også ta en titt på helikopter-sightseeing i Bergen. Og litt lenger inn i landet har også Voss mye spennende å by på. Du kan gi gavekort på opplevelser som rafting, fisketur og innendørs skydiving – perfekt for både store og små sportsentusiaster.

Opplevelsesgaver i Trondheim

Med Trondheim som utgangspunkt finnes det en rekke flotte opplevelser å gi i gave. I Trondheim by kan du for eksempel kjøpe gavekort på en urban kajakktur. Her kan den som får gaven oppleve å padle nedover den vakre Nidelven. Kajakkturen varer i cirka 2 timer og inkluderer alt nødvendig utstyr for å få en fantastisk opplevelse. Dersom du skal gi bort til en turentusiast eller dere ønsker en spennende gave til hele familien er Dovrefjellene blant Norges vakreste steder. Her kan dere for eksempel dra på moskussafari med egen guide. Å få oppleve disse fantastiske dyrene på nært hold er en fantastisk opplevelsesgave – og turen varer i opptil 7 timer.

Opplevelsesgaver i Stavanger

Stavanger er en fantastisk by og området rundt er kjent som et av Norges vakreste. Hva med å oppleve det hele fra himmelen? Med helikopter-sightseeing i Stavanger gir du bort en gave som vil huskes for livet. Denne pakken er for 1-4 personer og mottakeren får se både Stavanger by, Preikestolen og de vakre naturområdene Rogaland har å by på.

Opplevelsesgave som gavekort

Opplevelsesgaver er den nye store trenden innen gaver i Norge – og det er et perfekt sted å lete etter julepresanger. Stadig flere har liksom ”alt”, og det blir mer og mer vanlig at folk ikke ønsker seg ting til jul eller bursdag. Men skal vi være ærlige er det vel egentlig ganske upersonlig å gi bort et gavekort også? Med et gavekort på en opplevelse, derimot, viser du at du har tenkt litt godt gjennom hva mottakeren vil like. Dette kan være spesielt hyggelig å gi bort til de store anledningene. Hva med et gavekort på opplevelse i 50-årsgave, for eksempel? Det finnes virkelig et hav av forskjellige opplevelser du kan gi bort. Finn inspirasjon til en flott julegave med tipsene i denne artikkelen.

Hva er opplevelsesgaver?

Opplevelsesgaver er gavekort på opplevelser. Dette har blitt kjempepopulært i Norge de siste årene fordi du kan gi bort alt mulig rart. Og du unngår å gi gjenstander til et hus som allerede er fullt. Å gi en opplevelse i gave er veldig mye mer personlig enn gavekort eller penger. En opplevelsesgave viser at du har tenkt gjennom hva den som får gaven vil sette pris på å gjøre. Opplevelser er også veldig mye morsommere å få enn ting – og du kan til og med gjøre dem sammen med mottakeren. Dette kan være en middag, en dag på spa, spøkelsesvandring, eller vinsmaking – egentlig nesten alt du kan tenke deg.

Når du skal gi bort en opplevelsesgave kan du selvfølgelig velge en generell gave. Hva med en standup-kveld på Latter eller en dag på spa? Men fordi opplevelsesgaver finnes i nesten alle slag kan du også vise at du vet akkurat hva den som får gaven liker å finne på. Tenk så gøy for en turentusiast å få en vandretur i fjellet i presang! Eller en som er glad i biler å få prøve ut et par timer i en sportsbil. Uansett hvem du skal kjøpe opplevelsesgave til finner du noe for enhver smak. Disse gavene har 2 års gyldighet og mottakeren kan derfor benytte seg av presanger akkurat når det passer for ham eller henne.

Hva slags opplevelsesgaver finnes?

Opplevelsesgaver kommer i alle slags varianter. På tilbyderens nettsider finner du de enkelt ved å velge på hvem som skal få gaven. Du kan også kikke på forskjellige kategorier. Innen gourmet kan du for eksempel gi bort et kurs i ølbrygging. Eller hva med et italiensk matkurs? Dersom du er ute etter en velvære-gave kan du velge mellom spa-opphold på en rekke luksushoteller i Norge. Og hvis du skal gi bort noe som er skikkelig fint finnes det også opplevelsesgaver som en gourmet-weekend. Men kanskje den du skal gi opplevelsesgave til synes det er gøy med noe litt mer spennende? Da finnes det tilbud som nordlys-safari i Lofoten eller vindtunnel i Oslo. Opplevelsesgaver finnes altså til enhver smak og over finner du noen gode tips til forskjellige gaver.

Fine opplevelsesgaver til kjæresten

Vil du gi bort noe skikkelig fint til kjæresten din til jul? Hvem vil vel ikke det? En opplevelsesgave er en perfekt presang uansett hvor lenge dere har vært kjærester. Det er utrolig koselig å få en gave dere kan oppleve sammen. Er det romantikk du er ute etter bør du kikke på gaver innen gourmet, velvære, kultur eller overnatting. Hvis dere liker å prøve whisky begge to kan du for eksempel kjøpe whiskysmaking hos UnderBar på Aker Brygge. På denne baren kan de by på 550 forskjellige typer whisky. I opplevelsesgaven får dere 90 minutter med whiskysmaking av 5 forskjellige typer whisky. Dere vil også få en innføring i hvordan whisky produseres. Men hvis du virkelig vil slå på stortromma kan du også kikke på en romantisk weekend på Lysebu. Dette er en såkalt full pakke og du kan være helt sikker på at helgen vil gå inn i minneboka som en fantastisk opplevelse. I denne opplevelsesgaven får dere rom inkludert frokost, blomster med ankomst, konfekt fra Lysebus konditori, 3-retters middag og adgang til svømmehallen.

Fine opplevelsesgaver til han

Vil du gi bort noe skikkelig spesielt til han? Da bør du ta en titt på adrenalin-kategorien for opplevelsesgaver. Det finnes utrolig mange spennende ting å finne på som han vil elske. Er det en bilentusiast du skal gi gave til? Du kan for eksempel gi bort banekjøring med Lamborghini. Her vil han få 2 omganger på 3-km-banen på Rudskogen. Forsikring er inkludert og han vil få veiledning fra instruktør gjennom hele kjøreturen. Hvis dere har lyst til å gjøre noe spennende sammen kan du kikke på snorkling med spekkhuggere fra Andenes. Denne opplevelsesgaven er et minne dere kan ha sammen for livet. Dere vil få oppleve en dykketur på 2-3 timer sammen med disse fantastiske dyrene. Opplevelsen inkluderer også en forelesning om hvalene før turen, samt sikkerhetsinstruksjoner og nødvendig utstyr. Som en vinterpresang kan det være spennende å prøve snøscootersafari på Geilo. Her får dere sett Norge fra sin absolutt vakreste side på en 40 kilometer lang tur gjennom naturen. Dere vil bli veiledet av en guide som forteller underveis og får utlån av både hjelm og scooterdress.

Fine opplevelsesgaver til henne

Det er ingen sak å finne den perfekte julepresangen til henne med en opplevelsesgave. Kikk på kategoriene velvære, kultur, overnatting og gourmet. Alle kvinner liker å skjemmes bort og en opplevelsesgave er perfekt til nettopp dette. Innen velvære finnes det en rekke flotte presanger. Hva med en Luksus SpaDag på luksushotellet The Thief i Oslo? I denne opplevelsesgaven er det også inkludert en 3-retters middag i Thief Foodbar. Pakken gir full tilgang til spa-avdelingen på hotellet, sammen med badekåpe, tøfler og håndkle. Og for å skjemme henne litt ekstra bort vil hun også få en 50 minutters klassisk massasje. Hvis du har lyst til å være litt ekstra romantisk og gi henne noe dere kan gjøre sammen bør du ta en titt på vinsmaking. Med opplevelsesgaven vinsmaking på Klosteret får dere en time med prøvesmaking av nydelige viner. Dere får smake på to hvite, to røde og en dessertvin, og får hjemmebakt foccacia med på kjøpet. En superkoselig gave, spesielt i vintermørket.

Opplevelsesgaver i Oslo

Du vil finne en rekke gavekort på opplevelser i Oslo. Her kan du velge mellom hotellopphold, restaurantopplevelser eller andre spennende ting. Du kan for eksempel gi bort deltakelse på bakekurset til brødambassadøren Rune Kristian Elnan. Eller kanskje det hadde vært morsomt med zipline på Kollensvevet? Uansett hva du er ute etter har hovedstaden massevis å by på innen gavekort på opplevelser.

Opplevelsesgaver i Bergen

I Bergen finner du gavekort på de virkelig spennende opplevelsene. Hordaland er kjent for friluftsliv og spennende utendørsaktiviteter. Her kan du for eksempel kjøpe gavekort til klatring på Via Ferrata i Bergen. Dette er en kjempemorsom opplevelsesgave til både barn og voksne. Hvis du har lyst til å gi bort en opplevelse for livet kan du også ta en titt på helikopter-sightseeing i Bergen. Og litt lenger inn i landet har også Voss mye spennende å by på. Du kan gi gavekort på opplevelser som rafting, fisketur og innendørs skydiving – perfekt for både store og små sportsentusiaster.

Opplevelsesgaver i Trondheim

Med Trondheim som utgangspunkt finnes det en rekke flotte opplevelser å gi i gave. I Trondheim by kan du for eksempel kjøpe gavekort på en urban kajakktur. Her kan den som får gaven oppleve å padle nedover den vakre Nidelven. Kajakkturen varer i cirka 2 timer og inkluderer alt nødvendig utstyr for å få en fantastisk opplevelse. Dersom du skal gi bort til en turentusiast eller dere ønsker en spennende gave til hele familien er Dovrefjellene blant Norges vakreste steder. Her kan dere for eksempel dra på moskussafari med egen guide. Å få oppleve disse fantastiske dyrene på nært hold er en fantastisk opplevelsesgave – og turen varer i opptil 7 timer.

Opplevelsesgaver i Stavanger

Stavanger er en fantastisk by og området rundt er kjent som et av Norges vakreste. Hva med å oppleve det hele fra himmelen? Med helikopter-sightseeing i Stavanger gir du bort en gave som vil huskes for livet. Denne pakken er for 1-4 personer og mottakeren får se både Stavanger by, Preikestolen og de vakre naturområdene Rogaland har å by på.

Opplevelsesgave som gavekort

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • ebay rabattkode
  • christianiabelysning nettavisen rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • miinto rabattkode