Pierre Robert

  Pierre Robert rabattkode 2017

  Aktuelle Pierre Robert rabattkoder & tilbud for Mars 2017

  60%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  60% rabatt på utvalgte ullprodukter til baby
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a

  Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

  Gratis
  frakt
  Anbefalt
  rabattkode
  Gratis frakt på bestillinger over 499,-
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a
  15%
  rabatt
  AnbefaltTop20
  rabattkode
  15% ekstra rabatt på utvalgte kjoler på salg
  Utgår om 2 dager
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a
  10%
  rabatt
  Anbefalt
  rabattkode
  10% rabatt på alle klokker
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a
  25%
  rabatt
  rabattkode
  25% rabatt + fri frakt på din første bestilling
  Kupongverdi: n/a
  På kjøp over: n/a
  For hvem: n/a
  Varemerke: n/a
  Betingelser: n/a

  Pierre Robert rabattkode

  Hvis du ønsker å bestille undertøy fra Pierre Robert til en god pris bør du benytte deg av en Pierre Robert Rabattkode. Hos oss vil du alltid finne aktuelle tilbud og rabattkoder for Pierre Roberts nettbutikk. Med en Pierre Robert rabattkode vil du kunne spare alt fra 10% til 30% rabatt på alle butikkens produkter.

  Salg hos Pierre Robert

  Fra tid til annen vil du også finne salg hos Pierre Robert. Her ka du spare så mye som 70% rabatt på alle varer. Noen ganger vil det også bli publisert rabattkoder som gir ekstra rabatt på salgsvarer.

  Undertøy og basisplagg av høy kvalitet

  Deres produktlinje inkluderer plagg til både mann, kvinne og barn. I den rikholdige kolleksjonen med spnnende design vil du finne truser, boxere, sokker, BH-er og annet undertøy.

  Pierre Robert lager først og fremst undertøy, men de har også en stadig voksende kolleksjon av andre basisplagg. Deriblant ullundertøy i merinoull. Merinoull er det perfekte materialet for superundertøy i nordiske land. Pierre Robert lager også treningstøy.

  Kolleksjoner i samarbeid med kjente merker og designere

  Alle Pierre Roberts plagg er designet i Skandinavia. Fra tid til annen vil de slippe kolleksjoner hvor designene og plaggene er utarbeidet i samarbeid med en kjent motedesigner eller kjendis. Tidligere har for eksempel motemagasinet Elle samarbeidet med Pierre Robert om en egen kolleksjon.

  Fri frakt

  Når du handler i Pierre Roberts nettbutikk får du alltid fri frakt når du handler for mer enn 600,-. Du vil vanligvis få din bestilling levert innen 3 til 7 virkedager. Alle forsendelser i Norge vil bli sendt med Posten og du vil få de levert til nærmeste post i butikk eller på døren.

  Enkel betaling

  Hos Pierre Robert kan har du flere betalingsalternativer. Du kan selvfølgelig betale med de fleste typer kredittkort, men du kan også betale med Klarna Faktura. Med Klarna Faktura vil du mot et lite gebyr få en faktura tilsendt elektronisk. Mange foretrekker å betale med faktura da det gir de litt ekstra tid og fleksibilitet. Husk alltid å sjekke om det finnes en gyldig Pierre Robert rabattkode før du gjennomfører betalingen.

  30 dagers åpent kjøp

  Pierre Robert gir deg 30 dagers åpent kjøp på bestillinger gjort i deres nettbutikk. Dersom du bestiller en vare som ikke var helt som du hadde tenkt eller du har ombestemt deg kan du enkelt returnere varene tilbake til Pierre Robert.

  Om Pierre Robert

  Pierre Robert Group (PRG) eier Pierre Robert og La Mote varemerket og utvikler basisplagg for kvinner, menn og barn. De tror på en perfekt kombinasjon av komfort og stil. Med klare og rene design trekker de inspirasjon fra skandinavisk livsstil, og alle deres klær er designet av deres skandinaviske designteam i Oslo. Vi har alltid en Pierre Robert rabattkode tilgjengelig.

  Alle deres plagg er designet av det skandinaviske designteamet i Oslo. Vi er veldig fokusert på kvalitet og nøye overvåke kvalitet, HMS og samfunnsansvar hos deres leverandører.

  Historien om Pierre Robert

  Pierre Robert Group ble opprinnelig etablert som Hjemmets Produkter i 1956, og La Mote varemerke ble lansert i 1959. Selskapet ble til slutt HOME’s AS, før det ble kjøpt opp av Lilleborg. Pierre Robert merkenavnet ble kjøpt i 2006, og Pierre Robert Lingerie var selskapets første nye kolleksjon. Selskapet skiftet navn til Pierre Robert Group i 2008 og nå eier de Pierre Robert og La Mote varemerket.

  I løpet av de siste årene, har Pierre Robert Group flyttet store mengder undertøy salg fra butikker, dvs. tradisjonelle klesbutikker , til supermarkeder. Ved å bygge opp et nytt produkt, og med et sterkt fokus på design, har Pierre Robert Group revolusjonert andel av varehandel på tekstilmarkedet.

  Bruke en Pierre Robert rabattkode

  Skal du benytte en rabattkode fra Pierre Robert kan du enkelt gjøre det ved å kopiere koden og lime den inn i feltet for rabattkode.

  Pierre Robert «Mann»

  Du finner de også på Facebook

  Rabattvarsel