Unikia

Unikia rabattkode 2017

Aktive Unikia rabattkoder & kampanjer for Juni 2017

rabattkode
AnbefaltEksklusiv
15% rabatt på din bestilling med denne eksklusive rabattkoden

Siste rabattkoder og tilbud fra andre butikker.

rabattkode
AnbefaltEksklusivTop20
Opptil 20% rabatt på alle spinnere + 10% rabattkode
rabattkode
Anbefalt
Gratis frakt på alle bestillinger over 100,-
Utgår om 2 dager
rabattkode
Anbefalt
Opptil 60% rabatt på salgsvarer
tilbud
Anbefalt
Opptil 70% rabatt på sommersalget
Utgår om 2 dager

Om Unikia – innovasjon for alle

Ser du etter en Unikia rabattkode?

Hos Unikia finner du alle nye og spennende gadgets. Unikia er en spesiell nettbutikk som både selger og utvikler egene produkter. De hjelper også gründere og oppfinnere med å realisere og produsere deres drømmer. I løpet av de siste fire årene har Unikia hjulpet til med å utvikle over to hundre nye produkter! Det har blitt produsert mer enn tre millioner produkter og de har blitt solgt i mer enn tretti land rundt om i verden. Flere av produktene Unikia har vært med å utvikler har vunnet designpriser som «Red Dot» og «iF Design Award».

Hos Unikia kan alle bidra

Hos Unikia kan alle som har en gründer i seg være med på å utvile produkter. Du kan selv sende inn dine egne idéer og få hjelp til hvordan du skal starte utviklingsprosessen. Unikia har også en database med ulike hverdagsproblemer de ønsker å løse. Dersom du har en god løsning på en av disse kan Unikia hjelpe deg å ta idéen fra hodet ditt til en butikkhylle et sted i verden.

Gjør et godt kjøp med Unikia rabattkode

Unikia har alltide gode priser på nye teknologi og hjelpemidler. Utvalgte produkter vil også være på salg til svært reduserte priser i deres nettbutikk. Dersom du benytter deg av en Unikia rabattkode kan du spare enda mer på din bestilling. Med en rabattkode kan du få inntil 15% rabatt på ditt kjøp. Husk også at alle bestillinger på over 750,- sendes gratis!

Unikia på sosiale medier

Du kan følge Unikia på sosiale medier som Facebook. I tillegg har de en egen blogg hvor de deler nyheter om produktutvikling og innovasjon. Her kan du følge de ulike produktene Unikia utvikler fra start til slutt og du kan også få tips til hvordan du tar din egen idé fra tegnebordet til produksjon.

🍭 NYESTE BUTIKKER

  • Belissa rabattkode
  • spinnit rabattkode
  • ebay rabattkode
  • christiania belysning rabattkode
  • bonprix rabattkode
  • brødboksen rabattkode
  • Bygg og Hage rabattkode
  • shaibox rabattkode
  • C33 rabattkode
  • Unikia rabattkode