Nettavisen.no

Sport
Kontakt oss 468 30 050
TILSKUERE: CSKA-fans drakk øl og sang på tribunen - til tross for at kampen mot Manchester City skulle spilles for tomme tribuner. 

- Dette er en skandale

CSKA-fansen sang og drakk øl på på det som skulle være tomme tribuner - Manchester City rotet det til.

ER FOTBALL FOR ALLE? Selv om fotball er billig sammenlignet med mye annet, er det likevel mange som opplever at det blir for dyrt. 

«Han er ivrig og god, men
familien har ikke råd»

- Prisnivået noen steder er helt sykt!

SLITER: Ifølge Norsk Regnesentral er det 74 prosent sjanse for at Brann rykker ned. 

74 prosent sjanse for Brann-nedrykk

  

Skader og karantener i PL


  

- Da jeg sparket i reklame-
skiltet, var det mye sinne
og aggresjon som måtte ut

Nok en herlig historie fra fotballens vidunderlige verden.

SLÅR TILBAKE: Sir Alex Ferguson. 

Ferguson slår tilbake mot kritikerne

- Det er en bisarr beskrivelse av Manchester United.

LEVERER Patrich Thoresen. 

Thoresen strålte i SKA-seier

TVILSOM: Mesterskapet kan ryke for Tine Stange. 

Tine Stange sliter fortsatt

JINX? West Bromwichs offisielle Twitter-konto sendte ut denne meldingen da Marouane Fellaini ble byttet inn. To minutter senere banket han ballen i mål. 

Snakk om å dumme seg ut!

Personen som styrer West Bromwichs Twitter-konto har grunn til å rødme.

TRENGER POENG: Luis Enrique og Barcelona er under press. 

Barcelona-treneren allerede under press

DEN GANG DA: Harry Redknapp gir Adel Taarabt et klapp i nakken tidlig i 2013. Nå er forholdet mellom de to iskaldt. 

QPR-spiller i strupen
på Redknapp

KHEDIRA-FANS: Arsene Wenger, José Mourinho og Louis van Gaal. 

Tirsdagens Premier League-rykter

Manchester United vil ta innersvingen på Arsenal og Chelsea.

Særforbundenes Fellesorganisasjon. Innholdet på denne siden er levert av medlemsforbundene i Særforbundenes Fellesorganisasjon.

SmartKit triathlon

Tre studenter ved Høgskolen i Telemark ønsker å gi sitt bidrag til det flotte og stadig voksende triathlonmiljøet her til lands. Vi tok en prat med gjengen og lot dem fortelle om studentbedriften "SmartKit SB".

Kristian tilbake på topp!

Kristian Blummenfeldt har etter et år med systematisk gjenopptrening etter en skade endelig kommet tilbake der han trives best. På toppen av pallen.

Tidenes Dansehøst!

Norges Danseforbunds medaljestatistikk for september og oktober, er det vel ingen som ikke kan la være å la seg imponere av!? Hele 8 VM gull, 9 VM sølv 3 VM bronse og 1 EM gull har det blitt! I tillegg til en bronse i World Master og gull i World cup. Totalt 23 medaljer!

Storsatsning på taekwondo

For ett år siden startet Norges kampsportforbund sin største satsing på taekwondo noensinne. Målet er norsk medalje i OL i Rio og veien dit handler om beinhard trening, en leilighet på Stovner og en brite. http://www.nrk.no/sport/videoklipp/

Taekwondo gull til Norge i Ungarn

Taekwondoutøverne Nina Bansal fra Taekwondo team Heimdal og Joachim Wien fra Hwa Rang Team i Drammen imponerte stort i det åpne ungarske mesterskapet i Taekwondo som ble arrangert i Budapest i kveld ved å vinne gull i mix klassen, og sølv i hver sin individuelle konkurranse i mønster.

HIP HOP Workshop på Dombås TERNINGKAST 6

Da er første dagen av Breddesamlingen i Hip hop her på Dombås over. Kanskje litt usikker  på forventningene, men dette har vært utrolig bra.- Terningkast 6 uten tvil. Mer enn 100 dansere fra hele landet har vært samlet til en godt forberedt og en godt organisert workshop. Det har vært deltakere fra Lesja dovre danseteam, Folldal, Loftet dansestudio, Noise Molde, Sula, Step by step, dansesenteret Jostein kroglund, Oslo Streetdance, Dansesenteret Jostein Kroglund, Lillehammer dansehus, loftet dansestudio, Tynset med flere. På instruktørsiden har de hatt med noen av Norges beste danseinstruktører i hip hop. - Huyen Huynh - Juice Crew - Stew Leftsound Crew - Nikita Kistochka - Magnus Emaka Einang - Juliane Bay - Kjell Marius Snipen (rapper og konferansier) Alle danserne virker veldig fornøyd med dagen som ble toppet med en avslutning med et forykende danseshow klokken 19:00 her på kvelden. Dro bort på samfunnshuset 20 minutter før det skulle starte å regnet med at det skulle være god plass og enkelt å komme inn, men hva skjer ? 200-300 mennesker i Kø utenfor, Store deler av bygda er kommet for å se showet med instruktørene, grupper, og koreografier som danserne har lært i løpet av dagen. Det er lenge siden jeg har sett et danseshow med et så høyt nivå, Kjell Marius Snipen som var konfransier bidro også i tilegg til danserne til å løfte forestillingen til et fantastisk nivå. Her er det ingen tvil - vi skal tilbake til Dombås fra Østlandet også neste år. 


  

- Kjipt tidspunkt og dårlig timing

  

- Han har et eksepsjonelt talent

Denne 17-åringen tar norsk hockey med storm.

STERK SEIER: New York Rangers feirer 2-0-scoringen til Martin St. Louis mot San Jose Sharks. 

- Det går bedre og bedre
for hver match

Både Mats Zuccarellog og New York Rangers nærmer seg den gode formen fra forrige sesong.

HJEMMEKJÆR: Så langt har Louis van Gaal kun vunnet på hjemmebane. Mandagens motstander bør være overkommelig for stjernegalleriet hans. 

Dette har
Louis van Gaal
aldri klart

REALT KUPP: Raheem Sterling kobles til Real Madrid, men ifølge Carlo Ancelotti er det ingen interesse her. Kanskje Sterlings agent prøver på et eldgammelt triks for å skaffe klienten en solid lønnsøkning? 

Mandagens Premier
League-rykter

NA.no
følger

nfl

TO TAP PÅ RAD: Russell Wilson og Seattle Seahawks har gått på to strake nederlag. 

Seahawks tapte igjen

Mesterne sliter.

TIDENES PASNINGSKONGE: Peyton Manning. 

Superstjernene i kø
for å gratulere Manning

Peyton Manning skrev om historiebøkene.