Nettavisen.no

Sport
Kontakt oss 468 30 050

- Ødegaard skal til Barcelona

Hoseth: - Skal gjøre det vanskelig for Viking å ikke gi meg lenger kontrakt

- Dette er verdens verste juksemakere

Spiller med norsk kobling på tvilsom liste.

Bråkmaker ferdig i Premier League-klubb

- Hele kampen var en forferdelig farse

- Jeg vil ikke sitte stille mens slikt skjer i min klubb, sier en kilde i Frigg til Nettavisen.

Tippeligaspiller på prøvespill i England

Balotelli suspendert for rasisme

- Dette var helt forferdelig

Tiril Eckhoff misfornøyd etter mislykket sprint i Pokljuka.

- Hold kjeft, tren mer og legg deg tidligere

Terje Liverød reagerer på et en tippeligaspiller uttaler seg om doping i internasjonal fotball.

Abidal legger opp umiddelbart

Syke håndballjenter i bedring

Særforbundenes Fellesorganisasjon. Innholdet på denne siden er levert av medlemsforbundene i Særforbundenes Fellesorganisasjon.

Forberedelser til sykkelferie på Gran Canaria

Det er ikke lenge igjen til vi skal avgårde på sykkelferie til Gran Canaria. Helt siden vi var der i februar har vi lengtet oss syk etter de flotte fjellene og landskapet vi syklet i. Denne gangen har vi gledet oss enda mer. Nå vet vi det innebærer og hva det er å glede seg til. Kort oppsummert: Lange dager på sykkelen med varme, bratte og lange oppoverbakker, iskalde lange nedkjøringer på kvelden, mange flotte naturopplevelser fra sykkelsetet, liv og latter underveis, store posjoner mat på restaurantene.

Hvordan håndtere nerver

Fikk tips om denne artikkelen via danseinstruktøren vår, Juliana. Syntes den var bra skrevet, men den er jo på engelsk. Selv om de fleste her i landet ikke har noe problemer med å lese engelsk, fikk jeg likevel  lyst til å prøve å oversette den. (Lenke til orginalen på bunnen av artikkelen):

Hip hop på fremmarsj i danseforbundet!

Streetdance/hip hop- miljøet i Norge er stort, og det er mange dedikerte og sinnsykt dyktige hip hop-dansere i Norge. Norges danseforbund har lenge jobbet for å få flere streetdancere som medlemmer, men det har vært og er utfordringer. I ND har streetdance vært organisert i freestyle-IDO seksjonen. For hip hopere er det vanskelig å identifisere seg med freestyle/discojazz & disco sin verden med glitter og paljetter. Det er nå opprettet et utvalg for urbane stiler som skal jobbe for å få et bedre tilbud for streetdance- for det har ikke vært bra nok. Når hip hop blir arrangert til slutt på freestyle-konkurranser når de fleste har forlatt hallen får ikke hip hop- danserne den oppmerksomheten og respekten de fortjener. Vi ønsker alle det samme: streetdance på streetdancernes premisser i danseforbundet- og det skal vi få til!

Erfaring er gull

Oppholdet i Fort Lauderdale og Miami var helt upåklagelig. Vi kom ned noen dager før konkurransen og ble kjent med klima og omgivelsene. Vi ble tidlig vant til tidsforskjellen på seks timer og det varme været takket vi bare pent ja til.

5th Southend Int. Judo Championships

Bodø Judo Club deltok i oktober 2013 på dette stevnet med en utøver (Hanne Myrnes) og en trener (Kim Andersen).  Hanne tok da Gull i sin klasse som var Veteran Damer  (fra 30 år og oppover, alle beltegrader) -57 kg. Vi var dengang eneste norske utøver/klubb som stilte. I oktober 2014 var antallet utøvere fra Bodø JC økt til 10 utøvere, og støtteapparatet med trenere og familie utgjorde nå 9 personer i tillegg.  Vi var fremdeles eneste norske klubb. Stevnet arrangeres over to dager og samler mer enn 1000 deltagere fra rundt 20 nasjoner. Spesielt med stevnet er at det deles inn i beltegrader i tillegg til vekt og aldersklasser. Det er derfor et bra stevne å starte med når man skal debutere internasjonalt. Det gjorde også at flere av våre utøvere kunne stille i to klasser, i det noen klasser var opp til og med en beltegrad, eller fra og med en beltegrad, mens noen klasser var åpne for alle beltegrader. Det ble derfor mye kamperfaring på flere av utøverne disse to dagene. Og det ble mange gode plasseringer på deltagerne fra Bodø Judo Club : Thea Lillegaard : Gull i Senior kvinner tom 2.kyu (tom blått belte) -52 kg Daniel Braaten : Bronse i Senior Herrer tom 2.kyu (tom blått belte)-81 kg Sigurd Kalvå : Bronse i Junior Herrer  f 1994-1999 alle beltegrader -81kg Daniel Braaten : 5.plass i Junior Herrer f 1994-1999 alle beltegrader -81kg Øystein-Wessel Kalvå : 5.plass i Junior Herrer f 1994-1999 alle beltegrader -66 kg Sigurd Stokke : 7.plass i Gutter f 1999-2002 fra 3.kyu (fra grønt belte belte) -50 kg Eirik Myrnes : 7.plass i Senior Herrer 1.kyu og dangrader (brunt og svart belte) -66 kg Thea Lillegaard tok her sin andre internasjonale medalje på kort tid. Hun vant også NM gull i U18J -57 i år. Klubben er veldig stolt av hennes prestasjoner som er velfortjente etter veldig bra treningsinnsats over tid.

Ultraman triathlon på drømmenes øy

Det er ikke bare distansene på 515 km som gjør Ultraman Hawaii til et av verdens mest krevende og spektakulære triathlon. Det er det unike formatet, geografien og historien som gir UM sin enestående karakter.

Her er feiringen Liverpool har ventet på

Sjekk hvem Liverpool møter i semifinalen her!

På ti minutter raknet alt for Norge

Sjeldent tap for håndballjentene.

Slik spilles Tippeligaen 2015

Terminlisten er offentliggjort. Sjekk alle kampene her.

Falcao snakker ut om United-framtiden

Krever svar etter Garcia-oppsigelse

- Når får vi alle fakta på bordet? sier FIFA-presidentkandidat.

Vil ha Brækhus-kamp i Stavanger

Norge møter trolig Sverige i EM

Svenskene tapte nøkkelkamp.

 

La Liga-stjernene kunne ikke fatte hva som hadde skjedd