RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

- Det eldste trikset i boken

Sist oppdatert:
Cecilia Brækhus fnyser av Holly Holms manager.

Bokseproffen Cecilia Brækhus er ikke redd for at tittelkampen mot Holly Holm skal gå i vasken.

Holms manager, Lenny Fresquez, sa til Albuquerque Journal at han ikke trodde det ville bli noe av kampen mellom de to bokseprofilene i sommer. Brækhus forteller til VG at hun ikke er bekymret for at det ikke skal bli noe av kampen.

- Dette er det eldste trikset i boken. Fresquez presser prisen opp for Holm ved å gi inntrykk av at hun har mange andre alternativer. Vi er helt i begynnelsen av januar og helt i startfasen av forhandlingene om en kamp til sommerne, og dette er en kamp som må komme, sier Brækhus til VG.

Brækhus la ut en video på internett der hun utfordret sin amerikanske rival til å møtes i ringen.

- Det er altfor mye prestisje og penger i dette til at de trekker seg. I tillegg har Holm tatt imot utfordringen foran åpent kamera, og det er noe hun ikke kommer unna, sier den norske boksestjernen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere