RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EMPICS Sport / Pa Photos / NTB scanpix

- Hadde vært gøy å avslutte i LSK

Sist oppdatert:
John Arne Riise vurderer å flytte hjem i januar.

John Arne Riise åpner for å avslutte fotballkarrieren i Lillestrøm etter snart 16 år i utlandet.

33-åringen får for tiden ingen spilletid for Fulham. Denne sesongen har han som regel sittet på benken eller blitt holdt utenfor troppen. Riise føler det kan være riktig å komme hjem igjen til Norge.

- Jeg har bodd i utlandet i nesten halve livet mitt. Tiden kan være moden for å flytte hjem på nyåret, forteller Riise til TV 2.

- Hadde vært gøy
For den tidligere landslagsbacken er Lillestrøm det mest aktuelle alternativet i norsk fotball. Fra før spiller lillebror Bjørn Helge i klubben.

- Det hadde vært gøy å avslutte karrieren i Lillestrøm sammen med «brodern», men jeg har ikke tatt noen avgjørelse på hva jeg skal gjøre ennå. Jeg føler i hvert fall at jeg kan spille i fire-fem år til, sier Riise.

- Vanskelig økonomisk
Ifølge LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann er romerikingene interessert i å hente Riise. – John Arne er ekstremt profesjonell, han er en vinnerskalle og han ville tilført laget vårt mye både på banen og i garderoben. Den store utfordringen er å få det til økonomisk. Vi jobber med å se hva vi kan få til med ekstern økonomisk hjelp, sier Bjarmann til TV 2.

Riise har spilt i utlandet siden 1998. Han har vært innom Monaco, Liverpool, Roma og nå Fulham. Han opplevde størst suksess med Liverpool, der han blant annet vant mesterligaen i 2005. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere