RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Helstad blir

Rosenborg kommer ikke til å selge Thorstein Helstad - det er ikke en gang et diskusjonstema.
Sist oppdatert:

- Vi har overhodet ingen planer eller intensjoner om å kvitte oss med Thorstein Helstad, sier sportsdirektør i Rosenborg, Rune Bratseth til iBergen.no.

Ifølge BT har Brann vært i kontakt med Rosenborg med tanke på å hente tilbake den gamle storskåreren til stadion. Per-Ove Ludvigsen vil ikke kommentere dette ovenfor iBergen.no.

Har Brann tatt kontakt med dere?
- Det vil jeg ikke kommentere, men jeg kan bekrefte at det har vært flere henvendelser på Helstad, seir han til iBergen.no.

Venter på Rushfeldt?
Etter det iBergen.no erfarer så venter Rosenborg på en avklaring rundt Sigurd Rushfeldt. Østerrikeproffen er ventet tilbake til Norge, men også Tromsø er her tungt inne i bildet. Bratseth vil heller ikke kommentere om Rosenborg vil sikre seg Rushfeldt før de eventuellt diskuterer et Helstad-salg.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere