RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nader Daoud (AP/Scanpix)

- Jeg er er kjempeskuffa

Sist oppdatert:
Både Petter og Henning fikk Rally Jordan ødelagt av uhell.

Sesongens fjerde VM-rally er unnagjort. Men heller ikke i Rally Jordan ble det norsk pallplassering.

Henning Solberg fikk sine muligheter polert allerede fredag, etter et ublidt møte med en stein.

Lillebror Petter Solberg var derimot med i pallkampen etter første dag, og holdt seg i teten også innledningsvis lørdag.

- Umulig
Men på den 17. fartsprøven gikk det galt også for ham. Han kjørte av veien, og bilden ble såpass skadet at han ikke hadde mulighet til å fortsette.

- Omtrent to kilometer inn på SS17 fikk vi en snurring og havnet utenfor veien. Vi sto så godt fast i noen store steiner, at det var helt umulig å få bilen tilbake på veien, sier Petter Solberg på sin hjemmeside.

- Akkurat nå er jeg kjempeskuffa. Jeg hadde virkelig troen på en god plassering her i Jordan. Men, ikke noe å gjøre med det nå, vi satser på å komme sterkere tilbake på neste rally. Bilen har vært helt perfekt hele helgen, og de nye dekkene til Michelin har også fungert bra, sier han.

Jevnt i teten
Derimot gikk det bedre for Henning Solberg, som var på pallen på et par av lørdagens fartsprøver. Men sammenlagt var han naturligvis uten sjanse til å kjempe om VM-poeng etter fredagens uhell.

I teten ble det en usedvanlig jevn duell mellom franske Sebastien Ogier og finske Jari Latvala. Til slutt skilte to tideler i favør Ogier.

Sebastien Loeb ble nummer tre, 27,7 sekunder bak vinnere, og derfra var det et stort gap ned til resten.

Neste VM-runde kjøres på Sardinia 5.-8. mai.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere