RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Kalas-seirene gjorde oss dårligere

Sist oppdatert:
SIDDISHALLEN (TV 2 Nettavisen): Tommy Jacobsen mener utklassingseierne over Kina og Serbia/Montenegro før Ungarn-kampen gjorde Norge dårligere.

NORGE - UNGARN 3-3: Norge åpnet første kamp i OL-kvalifiseringen torsdag med kalasseier 16-2 over Kina. Fredag ble Serbia/Montenegro slått 21-0.

Men storseierene til tross: Landslagskaptein Tommy Jacobsen tror disse resultatene gjorde Norge dårligere før Ungarn-kampen.

- Det var i perioder litt for tamt og pusletet over oss i søndagens kamp. Det tror jeg er fordi vi ikke fikk skikkelig motstand i de to første kampene. Vi falt ned på et lavere nivå ettersom motstanden var så svak mot Kina og Serbia, og klarte ikke å løfte oss før Ungarn-kampen igjen, sier Tommy Jacobsen.

- Typisk oss
Norge var heldige som klarte 3-3 mot Ungarn. Gjestene tok ledelsen 2-3 med et skudd som gikk i vantet, skiftet retning og gikk i mål like før slutt.

- Da tenkte jeg at dette er typisk oss. Det er jo mye av dette som har skjedd i det siste. Maks uflaks. Heldigvis reddet Thoresen dagen med sin 3-3-scoring, ellers hadde det sett stygt ut, sier Jacobsen.

Ikke enig
Landslagssjef Roy Johansen er ikke enig i at storseierene over Kina og Serbia svekket Norge før Ungarn-kampen.

Han immrømmer likevel at han ser frem til å møte Danmark, Japan og Sveits i neste OL-kvalifiseringsrunde.

- Jeg tror nok ikke kampene mot Kina og Serbia svekket oss. Det var heller det at vi ikke gjorde som vi avtalte på forhånd mot Ungarn; nemlig å holde tempoet oppe hele kampen, og kjempe kampen ut. Men det er passer oss likevel bedre å møte Japan, Danmark og Sveits nå i februar. Dette er tøffere motstand, og det betyr jo at vi må heve oss, sier Roy Johansen.

Tror på OL
Både Tommy Jacobsen og Roy Johansen tror på norsk deltakelse i Torino-OL i 2006.

- Det blir tøft, men vi skal gjøre alt for å klare det. Danmark og Sveits blir de tøffeste lagene å slå, men vi har muligheten, sier de nærmest i kor.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere