RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Birmingham-manager Steve Bruce.
Birmingham-manager Steve Bruce. Foto: Foto: Scanpix

- Liverpool-stjerne er en juksemaker

Birmingham-manager Steve Bruce raser mot den nye Liverpool-stjernen Florent Sinama-Pongolle. – Han filmer hele tiden, sier Bruce.

Bruce var rasende etter at Pongolle fikk straffe etter en duell med Kenny Cunningham. Steven Gerrard utliknet fra straffemerket, og Liverpool snudde 0-1 til 3-1-seier.

- Det var en utrolig billig straffe. Jeg tviler sterkt på at vi ville fått den i samme situasjon. Aldri i verden. Det ble ikke bedre av Liverpool-spillerens oppførsel. Han kastet seg I bakken hele kampen gjennom. Han lå på bakken mer enn han stod på beina. Jeg så situasjonen på TV, og det var ikke en gang en 50-50-duell. Jeg aner ikke hvorfor de fikk den straffen, sier en skuffet Bruce til Sky Sports.

Etter en bra sesongstart, har Birmingham fått 1-6 i sekken på de to siste kampene sine. Liverpool på sin side holder følge med de beste lagene som ligger bak de tre beste i Premier League.

Er Sinama-Pongolle en juksemaker? Si din mening i kommentarfeltet under.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere