RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Plass til mer fotball

Sist oppdatert:
Produsenten av «FIFA 08» lover kursendring for den populære fotballspillserien.

(Spillmagasinet): - Det virker som om folk får større og større appetitt for fotballspill, sier Joe Booth, produsenten for EAs kommende storselger «FIFA 08».

Allerede i dag handles det inn flere fotballtitler i året, skriver Gamesindustry.biz.

- Folk har den samme holdningen til fotballspill som til skytespill - de kjøper ikke bare ett spill, men handler to eller tre gjennom året, hevder Booth.

I Storbritannia ble «FIFA 07» det mestselgende spillet i 2006, men fikk hard motstand fra kritikernes favoritt, «Pro Evolution Soccer 6». Booth benekter at poenget er å slå konkurrenten, det er derimot å lage det beste spillet.

- Vi forventer at Konami [som utvikler «PES»] kommer med et veldig godt spill. Og, som gamere liker vi det. Vi liker konkurransen, sier Booth.

Et resultat av dette er at EA vil forsøke å gå nye veier med «FIFA 08» gjennom å ha konstant kontakt med spillerne av FIFA». Ingen lett oppgave med tanke på at EA tradisjonelt forholder seg til spillerne en gang i året: Ved lansering.

«FIFA 08» slippes til Xbox 360 og PS3 i september/oktober, og disse konsollenes onlinefunksjonalitet utgjør nok en stor del av denne nye retningen for spillserien.

- Når vi annonserer hva vi holder på med, kommer det ikke bare til å handle om nye funksjoner, det kommer til å handle om en haug andre ting også, hevder Booth.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere