RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Presset var større i fjor

Sist oppdatert:
VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Noen Vålerenga-spillere virket overtente mot Sogndal, men trener Kjetil Rekdal vil ikke gjøre noe for å hindre at det skjer igjen.

Rekdal er heller ikke enig i at presset tynger i serieinnspurten.

- Det var mye større press i fjor da vi kjempet for å unngå nedrykk. Så spillerne vet hva det vil si å spille under press, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

- Vi kommer derfor ikke til å gjøre noe spesielt i forhold til de to siste kampene. Vi skal trene bra og holde formen, så fokuserer vi alt på kampen når vi kommer til den, sier han videre.

VIF-treneren mener at Sogndal-kampen var én av noen få kamper man får i løpet av en sesong. Og rett skal være rett - selv om Vålerenga har spilt bedre kamper tidligere i år, så vinner de ni av ti kamper hvor de har et like stort overtok som mot Sogndal.

- Jeg var skuffet etter kampen, men kanskje den som var minst skuffet av alle. Spillerne ga alt - de lå strødd. Innstillingen var det ingenting galt med. Jeg er stolte av den innsatsen spillerne viste, og derfor kan jeg heller ikke gå rundt og være sur etterpå, fortsetter han.

- Hvordan ender dette?

- Vi har ikke ledet serien en eneste gang vi, men nå lønner det seg jo å lede til slutt. Så det holder for meg at vi skvetter forbi helt på slutten, sier han og gliser.

- Men det eneste jeg har sagt er at hvis vi presterer som vi kan, så er vi kapable til å vinne begge de to siste kampene. Så får vi se hvor langt det holder, sier han.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere