RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rooney er verdens beste unge spiller

Sist oppdatert:
Sir Bobby Robson lovpriser Everton-talentet Wayne Rooney. Newcastle-sjefen mener 17-åringen er "verdens beste unge fotballspiller."

Robson er mektig imponert over Rooneys innstats for England mot Makedonia og Liechtenstein.

- Rooney har vist oss en opptreden som vi sent vil glemme, skryter Robson.

- Jeg mener Rooney spilte en prikkfri kamp mot Liechtenstein. Jeg mener dette landet har fått en svært spesiell spiller i denne gutten, sier han.

Best i verden

Newcastle møter Everton i Premier League i helgen, men Sir Bobby Robson legger likevel ikke skjul på sin enorme beundring for den lovende spissen.

- Helt seriøst; Er det et større fotballtalent i denne verden? Ikke i England eller resten av verden, lovpriser Robson ifølge Ananova.

- Han er ikke blitt 18 år gammel enda, men hans styrke, hans kraft og evne til å utfordre forsvarsspillerne.... Han spiller som han er mye eldere. Rooney har et fantastisk potensial, mener Magpies-sjefen.

Tidenes yngste

Wayne Rooney ble tidenes yngste målscorer for Englands A-landslag da han scoret mot Makedonia forrige lørdag. Den unge spissen fulgte opp med å score i kampen mot Liechenstein i EM-kvalifiseringskampen onsdag.

- Han er er en spesiell spiller som vil være i aksjon i minst 12 år til. Rooney er en fantastisk diamant som Everton har skaffet frem. Strålende, mener Robson.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere