RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rosenborg er mosjonister

Sist oppdatert:
Johan Kaggestad mener Rosenborg holder på med en avansert form for mosjonstrening.

Kaggestad sammenlikner trønderne med toppidrettsutøvere som Ole Einar Bjørndalen, Olaf Tufte, Thor Hushovd og Marit Bjørgen, og i det selskapet blir fotballspillerne hos fjorårets seriemester for små, mener TV 2-eksperten.

Kaggestad er overrasket over at RBK-spillerne ikke trener mer enn 11-15 timer på en ordinær treningsuke.

- Det er middelmådig. Mange av dem som går Birkebeineren hvert eneste år, trener like mye. Men det ser ut til å holde for å vinne serien, sier Kaggestad til Adresseavisen.

Bjørndalen, for eksempel, trener 1600 timer årlig. Olaf Tufte ligger på 1200, Hushovd 1100 mens Bjørgen ligger på omkring 800.

- Jeg er ikke i tvil om at norsk fotball har mye å gå på. Det kan vi også se av resultatene ute i Europa. Jeg kjøper heller ikke det argumentet at nivået er skyhøyt i de største ligaene. Når Vebjørn Rodal klarte å ta OL-gull i en idrett som drives over hele verden, skal det også være mulig for en norsk klubb å hevde seg ute i Mesterligaen, mener treningseksperten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere