RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi henter ingen ny Real-trener nå

Sist oppdatert:
Real Madrid hevder de ikke har noen planer om å hente inn en erstatter for Mariano Garcia Remon.

Remon styrer Real-skuta etter at Jose Camacho trakk seg i forrige uke, og ifølge BBC Sports kommer klubben ikke til å lete etter noen midlertidige løsninger. Sir Bobby Robson ble nevnt i tabloidpressen i England torsdag morgen, som en erstatter fram til president Florentino Perez finner en mer permanent løsning, men det avviser altså Real Madrid.

- Bobby Robson og de andre navnene er store, og vi har høy grad av respekt for dem. Men vi kan ikke tenke på noen andre trenere enn den vi har, opplyser Real-sekretær Jose Luis Cerrano til tv-kanalen.

Remon har en toårskontrakt med Real. Det er imidlertid uklart om vilkårene i avtalen er endret etter forfremmelsen.

Remon fikk en godkjent start på sitt trenervirke, da Real vant 1-0 over Osasuna onsdag kveld, takket være et frispark av David Beckham.

- Han vant den første kampen, så vi kan ikke tenke på å sende ham vekk. Mange har kontaktet oss de siste dagene og tilbudt sine tjenester, men Garcia Remon er utnevnt av presidenten, og har en toårs kontrakt. Det er ingenting å si om en ny trener, for Remon kommer til å være trener i Real framover. For hvor lenge? Hvem vet. Ett år, to år. Jeg vet ikke, avslutter Cerrano.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere