RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Viking langt unna sitt beste

Sist oppdatert:
Viking er fremdeles langt unna et toppnivå. Uwe Rösler fortviler over manglende alternativer.

LA MANGA (Nettavisen): TROMSØ - VIKING 1-0: Viking ble statister i førsteomgangen mot Tromsø på La Manga, men kom mer med etter hvilen. Likevel er ikke Uwe Rösler fornøyd med det han så, men han vil ikke kritisere spillerne sine.

LES: Tromsø-optimismen brer seg
SE: Lars Iver Strands scoring mot Viking

Til det er de for få i antall.

- Børre (Steeslid) og André (Danielsen) har bare trent med oss i to dager, Hannes Sigurdsson er langt fra match fit, mens mange av de andre spillerne har spilt svært mange kamper, og fått en stor belastning, mener Rösler.

- De som spiller i dag virker tunge, også på grunn av mye trening, sier Vikings tyske trener, og innrømmer laget for tiden er langt unna sitt beste.

Lang skadeliste
Rösler legger ikke skjul på at han er en smule bekymret over hvor Viking er i dag, spesielt på grunn av de mange skadene. Mot Tromsø på La Manga var spillere som Allan Gaarde, Alexander Gabrielsen, Birkir Bjarnason og Nikolai Stokholm alle ute med skader, og Rösler er hissig på å få på plass nye spillere fortest mulig.

Spesielt er det to plasser han ønsker å få inn friske alternativ på.

- Vi trenger spesielt en høyreback og en bakromspiller, forteller Viking-treneren.

- Og nå som Birkir (Bjarnason) og Allan (Gaarde) er skadet, trenger vi også en midtbanespiller, sier Rösler til Nettavisen, og innrømmer at han sliter med å få systemet til å sitte med så mange sentrale spillere borte fra laget.

To tap etter Gaarde-skade
Etter gode resultater i begynnelsen av vinterens treningskamper, har Viking tap begge sine kamper etter at Allan Gaarde ble skadet mot Lyn for halvannen uke siden - først 0-3 for FCK, deretter 0-1 i mandagens kamp mot Tromsø.

Egil Østenstad var mandag kveld ikke tilgjengelig for en kommentar på statusen i Vikings spillerjakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere