Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: SCANPIX

Nordlie ferdig i LSK

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Tom Nordlie har trukket seg fra stillingen sin med øyeblikkelig virkning.

Tom Nordlie har trukket seg fra jobben som hovedtrener i LSK med øyeblikkelig virkning.

Si din mening nederst på denne siden

Onsdag kveld ble det kjent at spillerne hadde ytret sterk mistillit til Tom Nordlie under et møte på Åråsen, og torsdag er det altså klart at Nordlie velger å trekke seg.

Misnøye over tid
Nordlie og LSK skal være enige om avslutningen og betingelsene for denne.

Her kan du se den direkte

Det er ikke mer enn tre uker siden Nettavisen skrev om at flere spillere var svært misfornøyde med Nordlie og ønsket ham sparket. Nordlie svarte Nettavisens journalist med å vedde på at han ble sittende.

Spørsmålet nå er hvem som tar over. Onsdag kveld meldte TV 2 Sporten at Erland Johnsen kunne være en aktuell kandidat. Johnsen jobber for tiden som toppspillerutvikler i Lillestrøm. Erlend Slokvik, Johnsen og keepertrener Frode Grodås skal uansett lede klubben når de møter Bodø/Glimt i helgen.

Lillestrøm har hatt en forferdlig start på årets sesong. Laget ligger på nest siste plass på tabellen etter åtte serierunder. Laget har bare klart én seier, og den kom mot Viking. Nylig ble det 0-0 mot HamKam og 0-4 mot Rosenborg, og etter den sistnevnte kampen uttalte Nordlie at han hadde fått arbeidsro av ledelsen i klubben.

Den arbeidsroen varte ikke i mer enn ti dager.

Gundersen ville vekk
Det er heller ikke lenge siden spissen Tore Andreas Gundersen gikk ut og sa at han ønsket seg vekk fra klubben. Han hadde da nesten ikke fått spilletid, og slik forklarte han det.

- Lite spilletid kommer som en konsekvens av forholdet mellom meg og Tom. Vårt forhold er ikke bra. Det er grunnen til at jeg vil bort. Dette begynner å tære på meg, sa han til Østlendingen. Simen Brenne gikk også ut tidlig i sesongen og påpekte at Lillestrøm ikke har noen plan i spillet.

Det har også vært antydet at samarbeidsforholdet mellom Tom Nordlie og Jan Åge Fjørtoft ikke har vært det beste, og Åråsen ikke var stort nok for dem begge.

Tom Nordlie er den første treneren i årets tippeligasesong som har måttet ta sin hatt og gå. Ivar Hoff, den gamle LSK-treneren og TV 2-eksperten, mente for over en måned siden at Nordlie måtte gå. Du kan lese mer om Hoffs synspunkter her.

Nettavisen tok en prat med Tom Nordlie i februar, altså god tid før årets sesong tok til. Her kan du lese om hva slags planer han hadde for hvordan LSK skulle bli bedre.

Med fasit i hånd kan man vel trygt si at planen ikke lyktes.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus