Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AP/Scanpix

Surt tap for Juventus

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Tapte hjemme mot Cagliari for første gang på 41 år.

JUVENTUS - CAGLIARI 2-3:

Bare tre poeng var godt nok for Juventus i lørdagens kamp mot Cagliari, om de skulle klare å holde følge med Inter i toppen av Serie A. I utgangspunktet skulle det være en overkommelig oppgave. Cagliari hadde nemlig ikke slått Juventus borte på smått utrolige 41 år.

Men som så ofte i fotball, har ikke statistikk altfor mye å si. Cagliari har vært svært gode i år, og før oppgjøret på Stadio delle Alpi, lå de på øvre halvdel av tabellen i den italienske serien. I Torino fikk de også en pangstart.

Etter 16 minutters spill sørget gjestene for at hjemmefansen satte forfriskningene i halsen. Midtbanemannen Davide Biondini fikk hode på et innlegg, og stanget inn 1-0.

Halvtimen var spilt da Juventus svarte. Den tidligere Liverpool-spilleren Mohammed Sissoko raget høyest på en Alessandro Del Piero-corner, og sørget for utligning.

Og bare få minutter senere var snuoperasjonen et faktum. Denne gangen var det den tsjekkiske veteranen Pavel Nedved som fant nettmaskene, med et flott skudd.

Ballen var muligens ute i forkant av scoringen, men dommeren blåste aldri.

Men Cagliari ga seg ikke så lett. Ti minutter ut i andre omgang sørget Jeda for 2-2. Brassen ble spilt fri fra kant, og satte ballen kontrollert forbi Juventus' målmann.

12 minutter før full tid falt avgjørelsen. Alessandro Matri fikk ballen i bakrommet, fyrte av, og scoret. Cagliari hadde brudd den dystre bortestatistikken mot Juventus.

Resultatet betyr at Juventus nå er seks poeng bak Inter, med en kamp mer spilt. «Den gamle dame» står med 43 poeng fra 22 kamper. Cagliari er nå oppe på sjuendeplass.

Tidligere søndag spilte Napoli og Udinese uavgjort 2-2 i Serie A.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus