Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Morten Holm/Scanpix

Comet fikk lisens

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

TV-reporter til målløs Søderlund: - Er det futt i disse ennå?

Halden-klubben får fortsette i eliteserien.

Norges Ishockeyforbund kom mandag fram til å gi Comet fortsatt lisens til spill i eliteserien. Klubben ble først fratatt lisensen, men etter å ha vurdert anken fra Halden-klubben har forbundet nå gjort helomvending.

Den opprinnelige grunnen til at Comet ble fratatt lisensen var basert på størrelsen og sammensetningen av den negative egenkapitalen, samt klubbens evne til å betjene kreditorer samtidig med å drive et eliteserielag. Derfor får klubben nå lisens under skjerpet overvåkning.

«Forbundsstyrets vedtak av 9. juni gjøres om. IK Comet Halden Elite gis lisens for spill i Get-ligaen sesongen 2009/2010 under skjerpet overvåkning. Klubben pålegges å utarbeide en strategi for kostnadsreduksjoner dersom det under sesongen viser seg at inntektsmålene ikke vil nås», opplyser forbundet i en pressemelding.

Sjekk siste sportsnytt her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus