Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)

Thorstvedt skal lede Royal League

Promotion med annonselenker

Derfor bør du også kjøpe direkte fra Kina

Oddsen med annonselenker

Denne 24-åringen vil bli toppscorer i Tippeligaen

Tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt melder overgang fra Canal Plus til TVNorge og blir ny programleder for Royal League.

Erik Thorstvedt har de siste årene vært ekspertkommentar for Canal Plus både i Tippeligaen og Premier League. Nå går han fra rollen som ekspert til programleder.

- Jeg gleder meg veldig til den nye jobben. Jeg har tro på konseptet til TVNorge, men det blir en TV-teknisk utfordring å gå fra rollen som gjest til å lede hele programmet, sier Erik Thorstvedt til TV 2 Nettavisen.

Sending fra arenaene
Han forteller at kanalen skal ha sendinger fra de norske arenaene det spilles Royal League.

- Vi skal ha studio på de ulike stadionene, med gjester og analyser både før og etter kamp. Jeg gleder meg veldig, sier den tidligere Tottenham-proffen.

Erik Thorstvedt mener han skal ha kontroll på de forskjellige spillerne i de nordiske ligaene, til tross for at han har jobbet mye med Premier League de siste årene.

- Jeg har jobbet mye med Tippeligaen i år, og mener selv jeg har grei peiling på norsk idrett og fotball generelt, ler han.

- Trist med Viking
Stavanger-buen innrømmer likevel at det hadde vært enda hyggeligere å lede sendingene fra Royal League dersom Viking hadde vært med i den nordiske turneringen.

- Det hadde selvsagt vært god med Viking i Royal League. Men nå må de først og fremst konsentrere seg om å holde plassen i Tippeligaen. Viking kan ikke rykke ned, det er krise, fastslår Erik Thorstvedt.

Første runde i Royal League spilles 11. november, med finale i slutten av mai neste år.

- Jeg skal lede de norske sendingene, mens de andre nordiske landene vil ha egne programledere når lagene fra deres land er i aksjon, opplyser Thorstvedt.

Fornøyd med Thorstvedt
Ifølge Kampanje er TVNorge veldig fornøyd med å ha sikret seg den tidligere landslagsmålvakten.

- Vi har snakket om og med ham lenge, og Thorstvedt har vært et førstevalg, sier informasjonssjef Jan Petter Gjelseth.

Han mener at Thorstvedts rolle som programleder er en styrking av Royal League-satsningen og teamet, og at satsningen på sportsfronten ikke bare er et viktig skritt for fotballen, men også for kanalen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus