Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX

Storbæk klar for Hellas

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

18-åringen forbløffet Tippeliga-eksperten: - Har vært enorm

- Men jeg blir ikke millionær av dette, sier han til Nettavisen.

Jarl André Storbæk ga seg i Vålerenga etter 2009-sesongen. Han ønsket seg til utlandet, og nå har 31-åringen funnet seg en ny klubb.

Fredag skrev han under på en kontrakt ut sesongen med greske Panetolikos.

- Kontrakten er på fire måneder. Jeg kom hit torsdag, og falt umiddelbart for denne klubben. Treningsfasilitetene, arenaen og klubben - alt virker bra. Økonomien skal også være trygg, og jeg får greit betalt selv om jeg ikke blir millionær av å være her i fire måneder, sier Storbæk til Nettavisen.

Panetolikos spiller på det nest øverste nivået i Hellas, og ligger akkurat nå på 8. plass. Klubben har imidlertid et håp om å rykke opp. Akkurat nå er det seks poeng opp til opprykksplass. 15 kamper gjenstår av sesongen.

Den tidligere norske landslagsspilleren har vært i kontakt med flere klubber i Europa de siste ukene, og også sett på forholdene i et par av dem. Han ønsket opprinnelig en kontrakt på to og et halvt år i sin nye klubb, for å få trygghet, men de fleste tilbød ham en kontrakt på halvannet år.

Dermed valgte han til slutt en korttidskontrakt i Hellas. Så kan begge parter vurdere situasjonen igjen til sommeren.

- Har du vært redd for den videre karrieren?

- Egentlig ikke. Det har jo vært interesse fra andre klubber hele tiden, så jeg har vært ganske trygg på at det skulle ordne seg.

- Dette blir en spennende utfordring. De vet at jeg er en anvendelig forsvarsspiller, og jeg håper jeg kan bidra godt for klubben, sier Storbæk.

Panetolikos holder til vest i Hellas, i byen Agrinio.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus