Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: EPA/Scanpix

Målfest i Serie A

Promotion med annonselenker

Bruker du Runkeeper? Da vil du digge dette!

Oddsen med annonselenker

Dette Fantasy-trikset må du kunne

Juventus ledet 3-0 etter ti minutter – kampen endte 3-3.

Det kunne nesten virke som at de italienske lagene lot seg inspirere av de målrike oppgjørene i Mesterligaen i midtuken.

For søndag rant målene inn i støvellandet.

Og verst var det kanskje for Juventus. Torinoklubben tok nemlig en 3-0-ledelse etter å ha spilt ti minutter borte mot Siena. En dobbel av Alessandro Del Piero og ett mål av Antonio Candreva sørget for en behagelig ledelse tidlig i oppgjøret.

Men kanskje ble det hakket for behagelig.

Comeback av Siena
I alle fall lyktes Siena med å reise seg. Massimo Maccarone reduserte til 1-3 etter et drøyt kvarter.

I andreomgangen sto Abdelkader Ghezzal fram som hjemmelagets store helt. Ghezzal scoret to ganger og sørget for 3-3 og poengdeling.

Men det var ikke bare i Siena at målene kom løpende bånd. John Arne Riises Roma var også involvert i et målrikt oppgjør.

Roma rotet bort to poeng
I Livorno vekslet nemlig Roma og Livorno på å lede kampen. Roma snudde Livornos 1-0-ledelse til 2-1, før Livorno utlignet. Deretter ga David Pizarro Roma ledelsen 3-2 og da var det spilt kun 27 minutter av oppgjøret.

Men med fem mål på den første halvtimen ble det roligere utover. Det neste målet kom ikke før i det 71. minutt, men da sørget Cristiano Lucarelli for ett poeng til hjemmelaget med sitt tredje mål for dagen.

I flere andre oppgjør ble det også mange mål. Genoa slo Cagliari 5-3 og Udinese slo Palermo 3-2.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus
Mest lest