Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Mona Trandum (Glåmdalen)

Her får KIL-spillerne beskjeden de håpet på

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

18-åringen forbløffet Tippeliga-eksperten: - Har vært enorm

Tony Gustavsson har signert kontrakt ut sesongen med Kongsvinger.

KONGSVINGER (GLÅMDALEN): - Det viktigste for meg da vi startet samtalene var full tillit i spillergruppa, opplegget i forhold til familien og hensynet til mitt firma i Sverige, sier Tony Gustavsson til glomdalen.no.

Spillerne fikk beskjeden de ønsket seg etter matservering på gården til Vidar Riseth, lørdag ettermiddag. Gustavsson utdyper hva som har vært avgjørende i forhandlingene med KIL-ledelsen:

- Spennende spillertropp
- Mange har sagt til meg at dette laget, å overleve i Tippeligaen, har vært «Mission Impossible». Jeg er ikke enig, og føler en sterk konkurransetrang for å forsøke og motbevise det.

- Vi har en spennende spilletropp, hvor mange har tatt store steg allerede. Ja, jeg ser at klubben trenger en tydeligere struktur, organisasjon og ledelse. Dette har vi hatt mange og lange samtaler rundt, sier Tony Gustavsson.

Gustavsson har ledet KIL siden slutten av april og det har lenge vært klart at KIL ønsket å ha med svensken videre.

KommentererVM
En fornøyd sportslig leder Morten Kristiansen sier i en pressemelding i dag at han er overbevist om at Gustavsson er rett mann for KIL.

- Vi ønsket veldig gjerne å ha med Tony videre, og er selvfølgelig nå glade for at det er i boks. Vi er overbevist om at han er den rette til å lede og utvikle laget fram til det som forhåpentligvis blir Tippeligaspill også i 2011, uttaler han.

Gustavsson skal reise til Sør-Afrika for å være SVTs ekspertkommentatur under sommerens VM i fotball, men skalvære i tett dialog med klubben, blant annet med tanke på signeringen av nye spillere.

Flere nyheter fra Hedmark: Glomdalen.no

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus