Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Tessem-mål i Lyn-returen

Shopping med annonselenker

Treningsformen som tar Norge med storm

Oddsen med annonselenker

Her kan du se en ny episode av Tippemagasinet

Over 2000 på tribunen da Lyn spilte sjettedivisjonskamp.

LYN-VINDEREN 5-2: Lyn stilte med gamle ringrever som Jo Tessem og Steven Lustü da deres sjettedivisjonslag søndag kveld møtte Vinderen på Frogner Stadion. Ingen av dem lenger i sin beste alder, men med et hardt, bankende hjerte for den gamle fotballstorheten.

De leverte, skal man tro den gamle Bastionen-lederen og initiativtaker til søndagens massemobilisering til Vinderen-kampen, Magnus Wattne:

Utrolig oppmøte
Over 2.000 tilskuere møtte opp, blant dem både Axel Kolle og Jan Derek Sørensen, for å se Jo Tessem og Steven Lustü i aksjon. Tessem noterte seg for det fjerde av Lyns fem scoringer, mens Lustü sto for det mest alvorlige bidraget inne i garderoben.

- Makan til vinnerinstinkt, forteller Wattne.

- Folk satt der og smilte og lo, mens Steven hadde et stenansikt – like innbitt på å vinne som før i tiden.

Dansken ga jernet på banen også.

- Både han og Jo var nok litt rustne, men de hadde selvsagt fortsatt full kontroll på nivået. Uansett var ikke det viktigste hvilket nivå de holdt nå, bare å få dem til å komme over fra utlandet viser jo hvor mye de bryr seg om denne klubben, og hva denne klubben virkelig er og betyr for folk.

Rett på motorsykkelen for Lustü
Spesielt Lustü hadde bestrebet seg ekstra for å rekke sjettedivisjonskampen.

- Han satte seg faktisk på motorsykkelen rett etter kampen, for å kjøre hjem til Danmark.

- Han hadde et viktig møte med jobben på mandag, og kunne i utgangspunktet egentlig ikke være med på kampen.

Lyn-seieren betyr at Oslo-laget fortsatt har mulighet for opprykk fra sjettedivisjon, men akkurat det er ikke det som er viktigst på en slik merkedag.

- Jeg har aldri sett så mye smil og latter på en fotballkamp som denne.

- Det er jo ikke akkurat Tippeliga-nivå på det folk viser der, men i stedet spiller Lyn nå litt mer «latinofotball». Tempoet er som i Sør-Amerika, og supporterne våre koser seg med måten de leker seg med lærkula på der ute, humrer Wattne.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus