RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatningen

3-1 til lillebror

Sist oppdatert:
For andre gang på et år slo Storhamar svenske Djurgården. Nå lover Steffen Thoresen å mobbe storebror Patrick i et helt år.

Til tross for overtak fra svenskene i første del av kampen, kom nordmennene tilbake og vant 3-1. Ikke før i slutten av tredje periode kom det første målet, da Patrick Yetman satte inn 1-0.

Djurgårdens beste, Patrick Thoresen ville det annerledes og utliknet like etter. Det så ut som det skulle gå Djurgårdens vei, men Pål Johnsen slo til på direkten og ordnet 2-1, før Yetman igjen smelte pucken inn bak Djurgårdens keeper.

For Storhamars Steffen Thoresen ble det en spesiell kveld, han fikk vist storebror Patrick hvem som var best.

- Det var deilig det ja. Spydighetene vil nok henge løst et års tid fremover nå, sier Thoresen til TV 2 Nettavisen og legger til at Storhamar vant kampen ved å spille smartere hockey enn Djurgården.

- Dessuten var både det defensive og keeperspillet bra.

Thoresen mener treningskampen og seieren var viktig nå før seriestart, og at Storhamarlaget ser lovende ut.

- Å vinne kamper gir selvtillit, så det betydde ganske mye å vinne i dag. Laget ser bra ut, og jeg tror helt klart vi vil gjøre det bedre enn i fjor, avslutter han.

Andre hockeyresultater:
Frisk Tigers - Vålerenga 2-2
Comet - Stjernen 2-2

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere