Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Brann varsler oppsigelser

Shopping med annonselenker

Dette er jeansene menn skal ha nå

Oddsen med annonselenker

Olsson sprenger feltet

Men klubben håper fortsatt på frivillige løsninger.

Dersom ansatte i Brann ikke går ned i stilling eller tar permisjon uten lønn på frivillig basis, kan Brann bli nødt til å si opp ansatte.

Den sportslige siden i klubben har allerede kuttet, og nå er det altså administrasjonen som må gjennom det samme.

Det skriver Bergens Tidende fredag.

- De ansatte har fått et brev, og vi har også hatt et allmøte. Budskapet er at vi må kutte kostnader. Håpet fra vår side er å få til frivillige løsninger, sier daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen.

Det skal være et drastisk inntektsfall som ligger bak oppsigelsesvarselet.

Ifølge Bergens Tidende hadde Brann for to år siden driftsinntekter på 186 millioner kroner. I år regner man med inntekter på 120 millioner - 6,4 millioner lavere enn budsjettert.

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus