Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Godset styrker midtbanen

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

I kveld er ett poeng perfekt

Og kvitter seg samtidig med Jim Johansen.

Strømsgodset og Bodø/Glimt er i ferd med å foreta en byttehandel. Jim Johansen skal så å si være klar for nordlendingene, mens den unge midtbanespilleren Anders Ågnes Konradsen skal være med Godset på treningsleir til Spania til helgen.

Johansen landet i Bodø tirsdagskveld, og selv om underskriften mangler bekrefter spissen at han trolig spiller i gult kommende sesong.

- Ja, det ligger vel i kortene siden jeg har reist opp hit. Det er bare noen små formaliteter som gjenstår før jeg er klar, sier Johansen, ifølge an.no.

Det gleder Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen, som lenge har snust på harstadværingen.

- Jeg har ønsket ham lenge, og håpet å få ham allerede før han dro til Strømsgodset. Jim er en spiller jeg har veldig stor tro på.

Johansen ble hentet fra Harstad til Strømsgodset før 2010-sesongen, men fikk lite spilletid. Det til tross for at han scoret 52 mål på en sesong for moderklubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus