Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Linn Cathrin Olsen/Scanpix

Gullfest i Sarpsborg

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Feiringen er i full gang etter sluttspilltriumfen.

SPARTA-STAVANGER 3-0

Etter forrige kamp gjorde Sparta-spillerne det klart at det ikke var interessant å reise tilbake til Stavanger for å spille flere kamper. Gullet skulle sikres på hjemmebane.

Det gikk nøyaktig som planlagt for de blå fra Sarpsborg.

Og akkurat som i forrige kamp var det i overtall Sparta avgjorde kampen. Først satte poengkongen Henrik Malmström inn 1-0 etter 10.07 av første periode.

Snaue åtte minutter senere var det duket for ny scoring da Tommy Kristiansen doblet ledelsen og publikum ante at en gullfest var like rundt hjørnet.

Forrige kamps tomålsscorer Dion Knelsen assisterte begge målene i første periode.

Resultatet holdt seg helt til siste sekund. Stavanger hadde tatt ut sin målvakt i et desperat forsøk på å redusere ledelsen. Det utnyttet Niklas Roest, som ble hektet da han skulle sette pucken i det åpne buret. Dommeren dømte såkalt teknisk mål og feiringen kunne begynne.

Henrik Malmström ble, etter kampen, kåret til sluttspillets viktigste spiller av TV2.

- Det blir full gass, og vi får prøve å holde oss oppe så lenge øyelokkene er oppe, sa en lykkelig Malmström til TV2 etter kampen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus