Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Jeff Gross (Getty Images / All Over Press)

Potetsnakk ga seier

Shopping med annonselenker

Hoka tar fjellstøvler til et helt nytt nivå

Oddsen med annonselenker

Spania kan bli sjokkert på ny

Kald fisk tok sesongens første seier.

Med et slags ledelse på siste utslag av en PGA-turnering skulle en tro at selv en ringrev som Mark Wilson var en smule nervøs. Et utslag litt ut til en av sidene ville spolere helgen for ham. Full konsentrasjon var påkrevd.

Men i stedet står Wilson og ler, og kameraene som følger ham fanger opp at han snakker om potetstappe. I en sådan stund.

Sekunder sendere dundrer han driven a gårde midt i fairway, og det hele ender med en enkel birdie på par-5-hullet. Dermed sesongens første PGA-seer for 37-åringen fra Wisconsin.

Se ledertavlen fra Humana Challenge i La Quinta her.

Wilson vant to slag foran trioen Johnson Wagner, John Mallinger og Robert Garrigus. Men det hadde vært en lang dag for vinneren. Han startet den utsatte tredjerunden før soloppgang, og da han satte den siste birdeputten var solen på vei ned under den californske horisonten.

Men timelønne blir nok likevel akseptabel når seieren gir 1.008.000 dollar i bukselommen.

Se høydepunktene fra den siste runden her:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus